Sterrenpoort Maria van der Geest
info@sterrenpoort.com

Holy Tempel Inwijdingen

Inwijdingen in mijn Sterrenpoort zijn doorgaans alleen mogelijk als je reeds meerdere Healingen of Afstandshealingen van mij hebt ontvangen. Het is daarom van groot belang dat wij eerst kennis met elkaar maken via een telefoongesprek, waarbij ik kan invoelen of je al toe bent aan het ondergaan van een Tempel Inwijding in mijn Sterrenpoort. Bel mij dus eerst altijd - vóórdat je een bestelling plaatst en betaalt - of laat a.u.b. een boodschap achter, waarna ik je overdag terugbel op een van mijn werkdagen (ma, di, wo, vr).

 


In mijn STERRENPOORT Healing Kristalruimte in Oegstgeest vinden alle
Tempel Inwijdingen plaats op LeMUriaanse wijze in de 'Nieuwe Blauwdruk Asccensie Stoel' @ Maria van der Geest
  

 

 Je kunt kiezen uit de Tempel Inwijdingen:

I) LEMURIAANSE TEMPEL INWIJDING door jouw MoederDolfijn Ziel o.l.v. Aphrodité (Venus)

II) LEMURIAANSE TEMPEL INWIJDING door Moeder Maria & Saint Brigid – 5e Straal

III) LEMURIAANSE TEMPEL INWIJDING door Maria Magdalena & Meester Jezus

IV) LEMURIAANSE TEMPEL INWIJDING door Aartsengel Metatron(a) – 8ste Straal

V) LEMURIAANSE TEMPEL INWIJDING door Aartsengelen serie: Michaëla - Gabriëla - Uriëla - Raphaëla

VI) LEMURIAANSE TEMPEL INWIJDING door Inheemse Volkeren

 

Lees voor meer info over de afzonderlijke Tempel Inwijdingen in mijn
'LeMUria Healing Webshop, te bereiken via onderstaande link

 HOLY LEMURIA TEMPEL INWIJDING OMSCHRIJVING

   

Ná iedere LeMUria Tempel Inwijding overhandig ik je een
Holy Certificaat.

Na meerdere Inwijdingen, zal je in staat zijn om in je eigen praktijk Hathor Healing te geven onder de bezielende leiding van Moeder LeMUria & de Hathors.

Hoe meer deelcertificaten je haalt, des te effectiever en helender zal jouw LeMUria praktijk gaan draaien. 

De leer van LeMUria krijg je in het dagelijkse leven aangereikt.

AAN TE BEVELEN IS OM OOK ALS DEELNEMER MEE TE DOEN AAN MIJN GELEIDE LEMURIA LICHTCIRKELS TIJDENS VOLLE MANEN en/of POORTDAGEN.
Kijk hiervoor op Tabblad LeMUria LichtCirkel

 

 Tempel Kristal op mijn Kwan Yin altaar @ Sterrenpoort

 

 

 

 

Een sessie bij mij komt nooit in de plaats van een reguliere arts/specialist
 

 

Terwijl deze kaars wordt overgedragen van site naar site, zal de vlam van spirituele liefde en healing het pad blijven verlichten voor diegenen, die hun ware zelf willen leren kennen. Neem dit licht ook mee naar jouw pagina zodat het de weg naar liefde en healing mag verlichten. Kijk hoe het reist van een plaats naar de volgende en op die manier de hele wereld omarmt met hoop.

 

Copyright © Maria van der Geest 2021

 

 

 Mijn Sterrenpoort wordt door Moeder Maria en de Hathors geleid en dient voor het ontvangen van LeMuriaanse Helende, Scheppende Blauwdruk coderingen t.b.v. al het leven. Dertien verschillende sterrenvolkeren kwamen vanuit alle delen van het Omniversum hier het Aardeportaal binnen, waaronder als eerste het Zonnevolk, Sirianen, Arcturianen, Pleiadiërs, Andromedeanen, Lyrianen etc. Zo vierden ook de Natuurwezens hier hun rentree. Draken, Eenhoorns en Elven, maar ook Dolfijnen, Walvissen samen met de ZeeMeerMinnen op Holografische wijz. Nu deze Sterrenpoort weer als vanouds kan opereren, vindt er weer druk in en uitgaand multidimensionaal verkeer plaats. Zo liggen er ook op de Zon, Maan en 12 Sterrenstelsels, afgestemde helende Dolfijnbronnen waar ik dagelijks mee mag samenwerken in mijn Praktijk. Sinds mensenheugenis sta ik vanuit de Moeder LeMUria Tempels met hen in verbinding als LeMUriaans Kristal & Hathor Healer. Tot slot: Mijn doopnaam is Maria, mijn roepnaam is Maria én mijn Sterrenpoort wordt door Moeder Maria, alsook onder vele andere namen van Moeder Godinne namen. Ik werk in afstemming op de etherische Ancient LeMUria MoederSkulls LeMUria én de Ancient Skulls op Moeder Aarde, allen verbonden aan mijn HOLY Kristallen Schedel Team.