Sterrenpoort Maria van der Geest
info@sterrenpoort.com

Moeder Hathor Godin

Tijdens het werken met de Hathors staan zij naast me en werken door mijn heen. Daarom breng ik de kracht van de Moederliefde kwaliteiten naast het geven van Hathor Healingen gaarne ook schrijvend tot uiting. Hiervoor heb ik een extra weblog en verwijs ik graag naar: LEMURIA & DE HATHORS INSPIREREN JOU!

Er zijn veel Moeder Hathor Godinnen namen bekend geworden door de eeuwen heen. Ashtatara of ook soms Astarte genoemd, stond aan het hoofd ervan. Allen staan bekend als krachtig leven schenkende vruchtbaarheids godinnen, maar tevens ook als vreugdevolle Liefdesgodinnen.

De meest bekende zijn Isis, Moeder Maria,  Maria Magdalena, Kwan Yin, Zwarte Madonna, Aphrodite, Ashtatara, Lady Portia, Lady Nada, Sophia, Pallas Athene, Sekhmet......

Mijn E-boekje 'Kwan Yin - Goddelijke oermoeder' is elders op deze website gratis te downloaden.  

Ik start met het aan de lezer voorstellen van de Egytische Moeder Hathor godin Isis, omdat haar naam ernstig in diskrediet is geraakt dankzij de oorlogszuchtige ISIS strijders in het Midden Oosten.
Dit maakt juist nu het onderkennen van haar ware betekenis extra van belang.

 

 ISIS

 

 

Isis - de Moeder van de 4 Goddelijke elementen

De betekenis van Isis is die van een Hathor Moeder Godin met een waarachtige oer-missie om de vrouwelijke bronkracht gevuld met Licht en Liefde, weer terug te laten stromen in ons allen op Moeder Aarde. Hierdoor zullen we als mensheid juist eendrachtig leren te gaan staan voor vrede en harmonie, door evenwichtige persoonlijkheden te creëren, waarbij ons hart steeds meer een zuivere schakel zal mogen gaan vormen voor het doorsluizen van de zuivere onvoorwaardelijke Liefde uit de Goddelijke Moeder Bron naar het hart van onze geliefde Moeder Aarde!

Isis legt ons met nadruk uit: Zoals een fysieke aardse vrouw kinderen kan baren, hoort een spirituele aardse vrouw ook spiritueel leven voort te brengen. Dit Goddelijke aspect staat voor herboren worden. Niet fysiek opnieuw geboren worden, maar zoals spirituele wezens herboren worden.

Wanneer men leert te resoneren en zich te verenigen met de 4 Goddelijke elementale vibraties: aarde-water-lucht en vuur, dan leert men op de Vleugels van Verlichting te vliegen naar de TOP van jouw eigen Piramide, welke gevuld is met het Glorieuze Heilige Hemelse Licht, waar de Goddelijke Schepper op jou wacht!

Waarvoor staat deze Moeder Godin:

 • Isis is de Godin van het aardse leven
 • Isis is de Moeder van de eeuwige Spirit van Egypte
 • Isis is de minnares van de 4 elementen van het OERtijdperk, sinds het ontstaan van Moeder aarde
 • Isis is de Moeder van alle levende wezens
 • Het is Isis' magische transformerende kracht, die de Hemel/mind met de beweeglijke Aardse fysieke body van mineraal/plant/dier of menselijk Wezen tot een Goddelijke EENHEID kan herverbinden via een natuurlijk regeneratieproces, een herstelmechanisme die middels Isis Goddelijke Godinnen krachten inwerkt op beschadigd levend weefsel

Isis wenkt de Hathor God Geb, om via Geb’s stenen, deze staan voor het aarde element, op te stijgen, zodat Isis bloed (dit staat voor het water element), misschien naar beneden af kan dalen om de vier hoeken van het aardse bestaan, dit zijn de 4 pilaren ofwel de 4 basis elementen, op Moeder aarde te voeden. Met als Goddelijke missie de zaden van Moeder aarde te voeden met nieuw leven d.m.v. Isis adem (dit staat voor het lucht element), om zo deze zaden een thuis te geven in de dorre vruchtbare woestijn d.m.v. de vonkende zon (is het vuur element).
Hieruit kan nieuw leven uit geboren op onze fragiele breekbare Moeder Aarde, in de stilte van een oase in de woestijn.

Alleen de 4 elementen energie van de Godin Isis, die deze waarachtige plek overdekt en beschermd heeft, zorgt dat dit op deze desolate plek kan plaatsvinden, dankzij haar natuurlijke Goddelijke 4 seizoenen ritme dat staat voor leven en sterven en opnieuw geboren worden.

Kijk op bovenstaande foto van Hathor Moeder Godin ISIS:

 • Isis houdt, naast haar adem, het Egyptische Ankh symbool in haar armen, dat staat voor eeuwig leven en vitaliteit, maar de Ankh komt ook overeen met het hoofd, de armen en het lichaam van een mens.
 • Isis wiegt de Ankh als een kind, zoals je dat alleen een moeder ziet doen.
  Isis is namelijk als een Moeder voor ons allen, die voor haar kinderen vecht om ze te willen beschermen, maar wat niet altijd lukt, omdat kinderen opgroeien, uit huis gaan wonen om op eigen benen komen te staan, soms ver weg van de beschermende invloed van Moeders, waardoor haar kinderen ver weg de pijn alleen moeten dragen. Isis voelt de zorgen uitmuntend aan die moeders kunnen hebben. Isis energie staat dus ook voor de verzorgende compassie die zij de Moeders en de Vaders biedt in onze wereld.
 • Isis wenkt ons om goed in ons centrum te blijven, een Heilige stille plek in het Hier & Nu vast te houden, waarin de vermoeide, zich spiritueel ontwikkelende mens, weer kan opbloeien en weer herleeft door Isis welwillende oneindige barmhartigheid en haar schoonheid.
 • Isis kan zich manifesteren in ons leven van pijnlijke momenten doordat we ons alsmaar zorgen maken. Isis kan dit helpen ombuigen, zelfs transformeren door onze harten te blijven vullen met liefde voor onze kinderen en ons te blijven inspireren om weerbaar te blijven tegen de energie van escalerende, soms chaotische wervelende krachten in onze wereld.
 • Soms zijn deze pijnlijke gevoelens een karaktertrek van de mens OF worden ze veroorzaakt door onacceptabel inwerken van de zwaartekracht. Altijd zal Moeder Godin Isis nabij zijn. Vraag haar gerust om hulp en zij zal je roep om hulp zeker beantwoorden!

 


 

 

Copyright @ Maria van der Geest 2020

Bewaren

Bewaren

Bewaren

BewarenMijn Sterrenpoort wordt door Moeder Maria en de Hathors geleid en dient voor het ontvangen van LeMuriaanse Helende, Scheppende Blauwdruk coderingen t.b.v. al het leven. Dertien verschillende sterrenvolkeren kwamen vanuit alle delen van het Omniversum hier het Aardeportaal binnen, waaronder als eerste het Zonnevolk, Sirianen, Arcturianen, Pleiadiërs, Andromedeanen, Lyrianen etc. Zo vierden ook de Natuurwezens hier hun rentree. Draken, Eenhoorns en Elven, maar ook Dolfijnen, Walvissen samen met de ZeeMeerMinnen op Holografische wijz. Nu deze Sterrenpoort weer als vanouds kan opereren, vindt er weer druk in en uitgaand multidimensionaal verkeer plaats. Zo liggen er ook op de Zon, Maan en 12 Sterrenstelsels, afgestemde helende Dolfijnbronnen waar ik dagelijks mee mag samenwerken in mijn Praktijk. Sinds mensenheugenis sta ik vanuit de Moeder LeMUria Tempels met hen in verbinding als LeMUriaans Kristal & Hathor Healer. Tot slot: Mijn doopnaam is Maria, mijn roepnaam is Maria én mijn Sterrenpoort wordt door Moeder Maria, alsook onder vele andere namen van Moeder Godinne namen. Ik werk in afstemming op de etherische Ancient LeMUria MoederSkulls LeMUria én de Ancient Skulls op Moeder Aarde, allen verbonden aan mijn HOLY Kristallen Schedel Team.