Sterrenpoort Maria van der Geest
info@sterrenpoort.com

Doe mee aan een 'LeMUria Healing LichtCirkel'
tijdens Volle Maan of op een Poortdag

Terug naar LeMUria
 

 

 

Op deze dagen leid ik een krachtige LeMUria AardeHealing LichtCirkel, geleid vanuit de Moeder Bron van al het Leven onder de Uluru Rock in het Versteend Hout domein van LeMUria.

DIT DOE IK OP TWEE MANIEREN IN 2022:

  1. LeMUria LichtCirkel Bijeenkomsten in de Sterrenpoort op Volle Maan- & Poortdagen
  2. Op afstand geleid de hele dag door op Volle Maan- & Poortdagen

 

Als Medical LeMUria Medium zal ik telkens t.b.v. hen die zich gericht op mij afstemmen, een Regenboog Holygram uit de MoederBron opvragen met Herstelcoderingen. Heb je hinder van specifieke lichamelijke klachten als Lichtwerker, stuur mij dan één dag van te voren naar Maria@sterrenpoort.com jouw specifieke HEALINGVERZOEK aan mij toe + je voor en achternaam + geboortedatum. Tijdens de meditatie ontvang je dan automatisch de voor jou bestemde Herstelcoderingen.
Je ontvangt van mij geen mail terug, maar jij mag mij natuurlijk wel laten weten of er geleidelijk vooruitgang is geboekt in de weken er na. Je mag zó vaak als nodig is, vooraf aan de data van onderstaande LeMUria LichtCirkels jouw HEALINGVERZOEK opnieuw indienen.

Tevens zullen we t.b.v. alle levende Wezens op Moeder Aarde, oorspronkelijke LeMUria Krachtplaatsen bezoeken. Dit doen we verenigd met al onze uitgelijnde LeMUria Zielendelen, waaronder ons Aartsengel- of Elohimdeel, Eenhoorn-, Draak-, Elf- en Schelpdeel, maar ook bijvoorbeel met ons Dolfijn-, Walvis-, Schildpad-, ZeeMeermin-, Boomdeel en ga zo maar door. Dit gebeurt op wonderbaarlijke, diep Bezield gewortelde Magische wijze vanuit de Sterrenpoort - LeMUria Coördinatie Centrum - Maria van der Geest - Oegstgeest.

 

Voor meer info over de bezielende LeMUria LichtCirkels tijdens alle Volle Manen en Poortdagen in 2022 verwijs ik je graag naar www.mariavandergeest.com 


 

 Noteer alle Volle Manen en Poortdagen in je Agenda van 2022, want er staat je iets Mirakels te wachten als je keer op keer meegenomen wordt op Afstand in de LeMUria LichtCirkels van de Sterrenpoort - Maria van der Geest - Oegsgeest

 

 

De 12 Volle Manen van 2022 vallen op:
Dinsdag 18-1
Woensdag 16-2
Vrijdag 18-3
Zaterdag 23-4
Maandag 16-5
Dinsdag 14-6
Woensdag 13-7
Vrijdag 12-8
Zaterdag 10-9
Zondag 9-10
Dinsdag 8-11
Donderdag 8-12

De 12 Poortdagen van 2022 vallen op:
Zaterdag 1-1
Woensdag 2-2
Donderdag 3-3
Maandag 4-4
Donderdag 5-5
Maandag 6-6
Donderdag 7-7
Maandag 8-8
Vrijdag 9-9
Maandag 10-10
Vrijdag 11-11
Maandag 12-12

 

 

 

Terwijl deze kaars wordt overgedragen van site naar site, zal de vlam van spirituele liefde en healing het pad blijven verlichten voor diegenen, die hun ware zelf willen leren kennen. Neem dit licht ook mee naar jouw pagina zodat het de weg naar liefde en healing mag verlichten. Kijk hoe het reist van een plaats naar de volgende en op die manier de hele wereld omarmt met hoop.

 

Copyright @ Maria van der Geest 2021Mijn Sterrenpoort wordt door Moeder Maria en de Hathors geleid en dient voor het ontvangen van LeMuriaanse Helende, Scheppende Blauwdruk coderingen t.b.v. al het leven. Dertien verschillende sterrenvolkeren kwamen vanuit alle delen van het Omniversum hier het Aardeportaal binnen, waaronder als eerste het Zonnevolk, Sirianen, Arcturianen, Pleiadiërs, Andromedeanen, Lyrianen etc. Zo vierden ook de Natuurwezens hier hun rentree. Draken, Eenhoorns en Elven, maar ook Dolfijnen, Walvissen samen met de ZeeMeerMinnen op Holografische wijz. Nu deze Sterrenpoort weer als vanouds kan opereren, vindt er weer druk in en uitgaand multidimensionaal verkeer plaats. Zo liggen er ook op de Zon, Maan en 12 Sterrenstelsels, afgestemde helende Dolfijnbronnen waar ik dagelijks mee mag samenwerken in mijn Praktijk. Sinds mensenheugenis sta ik vanuit de Moeder LeMUria Tempels met hen in verbinding als LeMUriaans Kristal & Hathor Healer. Tot slot: Mijn doopnaam is Maria, mijn roepnaam is Maria én mijn Sterrenpoort wordt door Moeder Maria, alsook onder vele andere namen van Moeder Godinne namen. Ik werk in afstemming op de etherische Ancient LeMUria MoederSkulls LeMUria én de Ancient Skulls op Moeder Aarde, allen verbonden aan mijn HOLY Kristallen Schedel Team.