Sterrenpoort Maria van der Geest
info@sterrenpoort.com

Doe mee aan een 'LeMUria Healing Licht Cirkel'
tijdens Volle Maan

 

 

 

Op alle Volle Manen leid ik tussen 20-21 uur op Afstand, een krachtige LeMUria AardeHealing LichtCirkel, geleid vanuit de Moeder Bron van al het Leven onder de Uluru Rock in het Versteend Hout domein van LeMUria.

Als Goddelijke Moeder Maria Drie-Eenheid zal ik met de deelnemers die zich aangemeld hebben voor de LichtCirkel door het kopen van Healing Ticket of Volle Maan Abonnement, maandelijks een Regenboog Holygram ontvangen in onze LeMUria LichtCirkel om waar dit nodig is, in de diepere lagen van Moeder Aarde vele obstakels op te ruimen om elders Poorten te openen op van oorsprong LeMUria Krachtplaatsen. Dit doen we gesteund door alle Natuurwezens. Onder andere met de Eenhoorn-, Draken en Elvenwereld, maar ook de  Dolfijnen, Walvissen, Schildpadden, ZeeMeerminnen onder de magische leiding van Merlijn(a) en onze Oer LeMUriaanse Scheppende en Helende talenten.

Voor alle Volle Manen in 2021 verwijs ik je naar: www.mariavandergeest.com 
Voor het kopen van een Hathor Healing Ticket en mijn geleide MP3's verwijs ik naar desbetreffende bericht of mijn  LeMUria Healing Webshop

 

 

Terwijl deze kaars wordt overgedragen van site naar site, zal de vlam van spirituele liefde en healing het pad blijven verlichten voor diegenen, die hun ware zelf willen leren kennen. Neem dit licht ook mee naar jouw pagina zodat het de weg naar liefde en healing mag verlichten. Kijk hoe het reist van een plaats naar de volgende en op die manier de hele wereld omarmt met hoop.

 

Copyright @ Maria van der Geest 2021Mijn Sterrenpoort wordt door Moeder Maria en de Hathors geleid en dient voor het ontvangen van LeMuriaanse Helende, Scheppende Blauwdruk coderingen t.b.v. al het leven. Dertien verschillende sterrenvolkeren kwamen vanuit alle delen van het Omniversum hier het Aardeportaal binnen, waaronder als eerste het Zonnevolk, Sirianen, Arcturianen, Pleiadiërs, Andromedeanen, Lyrianen etc. Zo vierden ook de Natuurwezens hier hun rentree. Draken, Eenhoorns en Elven, maar ook Dolfijnen, Walvissen samen met de ZeeMeerMinnen op Holografische wijz. Nu deze Sterrenpoort weer als vanouds kan opereren, vindt er weer druk in en uitgaand multidimensionaal verkeer plaats. Zo liggen er ook op de Zon, Maan en 12 Sterrenstelsels, afgestemde helende Dolfijnbronnen waar ik dagelijks mee mag samenwerken in mijn Praktijk. Sinds mensenheugenis sta ik vanuit de Moeder LeMUria Tempels met hen in verbinding als LeMUriaans Kristal & Hathor Healer. Tot slot: Mijn doopnaam is Maria, mijn roepnaam is Maria én mijn Sterrenpoort wordt door Moeder Maria, alsook onder vele andere namen van Moeder Godinne namen. Ik werk in afstemming op de etherische Ancient LeMUria MoederSkulls LeMUria én de Ancient Skulls op Moeder Aarde, allen verbonden aan mijn HOLY Kristallen Schedel Team.