Sterrenpoort Maria van der Geest
info@sterrenpoort.com

Doe mee aan een 'LeMUria Healing LichtCirkel'
tijdens Volle Maan
voor de

Terug naar LeMUria
 

 

 

Op deze dagen leid ik een krachtige LeMUria AardeHealing LichtCirkel, geleid vanuit de Moeder Bron van al het Leven onder de Uluru Rock in het Versteend Hout domein van LeMUria. Je kan je hiervoor opgeven door in mijn Webshob een een door mij van te voren 'Soundhealing Video' te bestellen en zo vaak te bekijken en mee te doen als het jou schikt, met name om 20 juur op een Volle Maan, Poortdag, Equi nox of andere LeMUria Feestdag.
 

Voor info over de bezielende LeMUria LichtCirkels tijdens Volle Maan in 2022 verwijs ik je naar www.mariavandergeest.com: Daar staat in de bovenbalk mijn 'Agenda LeMUria LichtCirkels 2022
 

 Noteer alle Volle Manen en Poortdagen in je Agenda van 2022, want er staat je iets Mirakels te wachten als je keer op keer meegenomen wordt op Afstand in de LeMUria LichtCirkels van de Sterrenpoort

 

 

De 12 Volle Manen van 2022 vallen op:
Dinsdag 18-1
Woensdag 16-2
Vrijdag 18-3
Zaterdag 16-4
Maandag 16-5
Dinsdag 14-6
Woensdag 13-7
Vrijdag 12-8
Zaterdag 10-9
Zondag 9-10
Dinsdag 8-11
Donderdag 8-12

 

 

Terwijl deze kaars wordt overgedragen van site naar site, zal de vlam van spirituele liefde en healing het pad blijven verlichten voor diegenen, die hun ware zelf willen leren kennen. Neem dit licht ook mee naar jouw pagina zodat het de weg naar liefde en healing mag verlichten. Kijk hoe het reist van een plaats naar de volgende en op die manier de hele wereld omarmt met hoop.

 

Copyright @ Maria van der Geest 2022



Mijn Sterrenpoort wordt door Moeder Maria en de Hathors geleid en dient voor het ontvangen van LeMuriaanse Helende, Scheppende Blauwdruk coderingen t.b.v. al het leven. Dertien verschillende sterrenvolkeren kwamen vanuit alle delen van het Omniversum hier het Aardeportaal binnen, waaronder als eerste het Zonnevolk, Sirianen, Arcturianen, Pleiadiërs, Andromedeanen, Lyrianen etc. Zo vierden ook de Natuurwezens hier hun rentree. Draken, Eenhoorns en Elven, maar ook Dolfijnen, Walvissen samen met de ZeeMeerMinnen op Holografische wijz. Nu deze Sterrenpoort weer als vanouds kan opereren, vindt er weer druk in en uitgaand multidimensionaal verkeer plaats. Zo liggen er ook op de Zon, Maan en 12 Sterrenstelsels, afgestemde helende Dolfijnbronnen waar ik dagelijks mee mag samenwerken in mijn Praktijk. Sinds mensenheugenis sta ik vanuit de Moeder LeMUria Tempels met hen in verbinding als LeMUriaans Kristal & Hathor Healer. Tot slot: Mijn doopnaam is Maria, mijn roepnaam is Maria én mijn Sterrenpoort wordt door Moeder Maria, alsook onder vele andere namen van Moeder Godinne namen. Ik werk in afstemming op de etherische Ancient LeMUria MoederSkulls LeMUria én de Ancient Skulls op Moeder Aarde, allen verbonden aan mijn HOLY Kristallen Schedel Team.