Sterrenpoort Maria van der Geest
info@sterrenpoort.com

AGENDA                          

Info & Aanmelden voor activiteit kan via Maria@sterrenpoort.com

Adres Rosa Spierlaan 14, 2343 PT Oegstgeest (Z.H.) 

   

 


 'LeMUria Healing LichtCirkel Healing'

Van 20 t/m 26 dec 2021 organiseer ik wederom een '7 Daagse Uluru Rock Ceremonie'.
Deze Inwijdingsweek staat in het teken van jouw Wedergeboorte als LeMUriaan door 7 dagen achtereen thuis met mij mee te doen op AFSTAND van 20-21 uur. Wie zich opgeeft (uiterlijk 12-12) 
via mijn webshop ontvangt in haar/zijn mailbox een week van te voren, 7 speciaal hiervoor opgenomen Gewijde LeMUria Healling MP3's. Voor OPGAVE klik HIER!  

 

In 2022 organiseer ik weer tijdens iedere Volle Maan de LeMUria LichtCirkels in én vanuit mijn Healing Praktijkruimte! Info op mijn Blog www.mariavandergeest.com

Tevens plaats ik regelmatig berichten met daarin de laatste energetische ontwikkelingen! Je kan je op mijn blog aan de linkerkant aanmelden als gratis Abonnee om voortaan automatisch mijn updates in je mailbox te ontvangen.


 

Aarde Healingdag - MOMENTEEL NIETS GEPLAND

 

Geleid vanuit de Spirituele Dimensies vanuit de LeMUriaanse Tempels van Moeder LeMUria, Kwan Yin en de Moedergodinnen Maria & Maria Magdalena, Shiva, Radha en de Hathors organiseer ik wederom een LeMUriaanse AardeHealingdag op 11 mei 2019.

 

Onder het MOTTO Het Leven laten stromen vanuit de LeMUria MoederBron als een Goddelijke Godinnen Rivier van Eenheid vanuit de OerMoeder Schelpenbron in LeMUria en beschermd door de Drakenwezens o.l.v. onze Goddelijke Moeder Kwan Yin.

 

DOEL: Wij dragen allen in onze genen de speciale herinneringen om de Holy Flame te laten ontbranden, zodat vanuit het LeMUria SchelpenBewustzijn er alsmaar meer Scheppende Bezielende Toonfrequenties van de OerMoeder, via de Nederlandse Bronnen, Rivieren, Meren en Zeeën Moeder Aarde in zullen stromen.
Over heel Moeder Aarde zullen deze Oer LeMUriaanse gecodeerde Hartfrequenties via de Kwan Yin Lemniscaat stroom  verder verspreid worden.

Tijd: 9 uur - ongeveer 17 uur waarna we met elkaar ter afsluiting ergens een warm hapje zullen gaan eten.

Wat zijn de bestemmingen: zodra ik het weet zal ik deze hier vermelden!

Kosten: € 66  waarvan de € 33 bij opgave en € 33 in de week vóór 4 september.
Onderweg zijn de kosten van entrees en restaurant ook voor eigen rekening.
Daarnaast verzoek ik je om een lunchpakket en drinken mee te nemen.

De benzinekosten: verdeel ik onder hen die in mijn auto meerijden. Dit verreken ik thuis. Ik deel altijd de afgelegde km's aan het einde van de dag door het aantal meerijders en breng dan
€ 0,30 per km in rekening
.

Aantal deelnemers: geen maximum, maar wel minstens 4

max 4 kunnen er in mijn auto meerijden! Ik vertrek altijd om 9 uur, maar mag ook zelf naar de 1e bestemming toe rijden. Alle info ontvang je vooraf in de week voor 4 september. Ik kan bemiddelen bij het eventueel doorgeven van elkaars adressen, mocht je zelf niet over een auto beschikken of liever toch mee willen rijden. Als je afhankelijk ben van vervoer: graag eerst vragen of er plek is alvorens je € 33 overmaakt op mijn rekening.

Vraagje aan deelnemers: Heb jij dus zitplaatsen over? Geef dit dan op bij de aanmelding, mogelijk kunnen er een aantal deelnemers met jou meerijden en kosten besparen.

GEEF JE ZO VROEG MOGELIJK OP, waardoor je ruim op tijd vanuit de Maria - Kwan Yin Liefdes Tempels in LeMUria op deze dag voorbereid kan gaan worden.

Opgave: Maria@sterrenpoort.com

 


 
 

 

Copyright @ Maria van der Geest 2020

 Mijn Sterrenpoort wordt door Moeder Maria en de Hathors geleid en dient voor het ontvangen van LeMuriaanse Helende, Scheppende Blauwdruk coderingen t.b.v. al het leven. Dertien verschillende sterrenvolkeren kwamen vanuit alle delen van het Omniversum hier het Aardeportaal binnen, waaronder als eerste het Zonnevolk, Sirianen, Arcturianen, Pleiadiërs, Andromedeanen, Lyrianen etc. Zo vierden ook de Natuurwezens hier hun rentree. Draken, Eenhoorns en Elven, maar ook Dolfijnen, Walvissen samen met de ZeeMeerMinnen op Holografische wijz. Nu deze Sterrenpoort weer als vanouds kan opereren, vindt er weer druk in en uitgaand multidimensionaal verkeer plaats. Zo liggen er ook op de Zon, Maan en 12 Sterrenstelsels, afgestemde helende Dolfijnbronnen waar ik dagelijks mee mag samenwerken in mijn Praktijk. Sinds mensenheugenis sta ik vanuit de Moeder LeMUria Tempels met hen in verbinding als LeMUriaans Kristal & Hathor Healer. Tot slot: Mijn doopnaam is Maria, mijn roepnaam is Maria én mijn Sterrenpoort wordt door Moeder Maria, alsook onder vele andere namen van Moeder Godinne namen. Ik werk in afstemming op de etherische Ancient LeMUria MoederSkulls LeMUria én de Ancient Skulls op Moeder Aarde, allen verbonden aan mijn HOLY Kristallen Schedel Team.