Sterrenpoort Maria van der Geest
info@sterrenpoort.com

Openbaringen van de LeMUriaanse Hoge Moeder Raad via Kwan Yin
Medical Sound Healing Meditaties via Youtube

Van keer tot keer zullen hieronder vanuit de verschillende, vaak net heropende LeMUria Moeder Genezings Tempels, op afstand geleide Healingmeditaties/activaties/visualisaties geplaatst worden. Dit zijn medisch krachtig invoelend afgestemde Healingstromen, welke zich weer maandelijks, vooral tijdens Volle Maan, aan het opbouwen zijn. Vergeet dus niet om HIER vaker een kijkje te gaan nemen.

Mijn krachtige LeMuriaanse verbinding met de heropende Moeder Genezing Tempels van LeMUria, zal ook jouw fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichamen via de 12 hoofd Meridianen flink gaan balanceren, harmoniseren alsook genezen tot diep in jouw D.N.A.

De door mij ingesproken MP3 of Youtube video's, komen voort uit de Moederbron en zullen van uiteenlopende aard zijn, maar dienen altijd jouw Allerhoogste Healing & Transformatie Doel om je te ondersteunen het Gouden Moeder LeMUria deel weer terug in je bewustzijn te brengen. 

 ONTSPAN JE & STA OPEN VOOR NIEUWE WONDERLIJKE OPENBARINGEN & GENEZINGEN


LeMUria Meditatie via het LeMUriaanse Versteend Hout Bewustzijn

Mijn Sterrenpoort Skull Trio OMEGA van Versteend Hout wil iedereen en met name degene die mijn werk nog niet van dichtbij kennen, inspireren via deze meditatie.
Dit is een visualisatie met als hoofddoel je beter te laten gronden en tevens een reinigingsoefening.

Voor de afbeelding van mijn Youtube-opname, heb ik een foto gemaakt van mijn Versteend Hout skull 'Uhr ALL' als woordvoerster van het Versteend Hout Trio in beeld. Zij staat als skull fysiek achter in mijn tuin in Oegstgeest en is continue afgestemd op haar Domicilie Bewustzijn  in de Kristallijnen wereld down-under Uluru Rock in Australië. Terwijl de andere twee van het Trio OMEGA: Justice en Boomerang,  op mijn zolder, uitgelijnd staan en gericht staan op de Zon, Maan & het Sterrenbewustzijn van LeMUria in Moeder Aarde. Het zijn Oerkrachten en flinke skulls van 46-32-26 kg! Je begrijpt dat in mijn praktijk een opmerkelijk LeMUriaans grondingsveld van Versteend Hout is gecreëerd voor Moeder Aarde, en dat mijn Zielenwezen en Sterrenpoort een gigantische intermediair is tussen de LeMUriaanse Binnenaarde Sterrenhemel & de Bovenaarde Sterrenhemel!

Geniet zo vaak als je zelf wenst van deze visualisatie oefening in onderstaande YouTube opname. 

 

 


Medical LeMUria SoundHealing
Golden Healing Flame LichtTransmissie
Op Weg naar Genezing 1

Ga lekker rustig zitten of liggen, laat je omringen door je kristallen en Klik op de volgende link om Youtube te openen en sluit daarna je ogen: https://youtu.be/Bl3l33ds2dU

 


Medical LeMUria SoundHealing
Op Weg naar Genezing 2 (21 min)

Ga lekker rustig zitten of liggen, laat je omringen door je krsitallen en klik op onderstaande MP3:
 

Op Weg naar Genezing met de WonderTonen van Kwan yin uit LeMUria 2.MP3
Download

 


Medical LeMUria SoundHealing
via jouw Maag Meridiaan en de Marydianen Leylijnen van Moeder Aarde
Op Weg naar Genezing 3 ( 21 min)
 

Ga lekker rustig zitten of liggen en omring je door je kristallen en klik op onderstaande MP3:

Op Weg naar Genezing met de WonderTonen van Kwan Yin uit LeMUria 3.MP3
Download


 


LeMUria Kwan Yin Nieuws

8 januari 2019: 1e Openbaring door de Hoge Moeder Raad van LeMUria

Op Weg naar Genezing vanuit de 1e geopende Piramide Tempel van Kwan Yin: Met iedere Volle Maan een hernieuwde DrakenToon MP3


 

Tot slot sluit ik af met de woorden dat:

  1. Mijn Opnames geen genezing kunnen garanderen en nooit in de plaats zal komen van een bezoek aan de huisarts en/of specialist
  2. Mijn Opnames niet beluisterd mogen worden tijdens het besturen van een voertuig
  3. Mijn Opnames niet beluisterd mogen worden tijdens het werken aan machinerie of andere werkzaamheden
  4. De Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk gesteld kan worden voor enigerlei letsel welke  voortvloeien uit de toepassing van het beluisteren of het opvolgen van de op dit Blog aanbevolen werkmethoden. Ieder dient hierbij haar/zijn eigen verantwoordelijkheid te dragen. Luister altijd naar je eigen zielenlichaam!

 


Terwijl deze kaars wordt overgedragen van site naar site, zal de vlam van spirituele liefde en healing het pad blijven verlichten voor diegenen, die hun ware zelf willen leren kennen. Neem dit licht ook mee naar jouw pagina zodat het de weg naar liefde en healing mag verlichten. Kijk hoe het reist van een plaats naar de volgende en op die manier de hele wereld omarmt met hoop.

 

Copyright @ Maria van der Geest 2018