Sterrenpoort Maria van der Geest
info@sterrenpoort.com

Gallactische Raad van LeMUria - Groeps Meditaties via Youtube

Van keer tot keer zullen hieronder vanuit de verschillende, vaak net heropende LeMUria Uluru Rock Moeder Genezings Tempels, op afstand geleide Groepsmeditaties en/of visualisaties geplaats gaan worden. Dit zijn medisch krachtig invoelend afgestemde Healingstromen, welke zich weer aan het opbouwen zijn. Vergeet dus niet HIER vaker een kijkje te gaan nemen, want niet alles zal elders gepubliceerd mogen worden.

Mijn krachtige LeMuriaanse verbinding met deze net geopende Moeder Genezing Tempel zal ook jouw fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichamen via de 12 hoofd Meridianen flink uit gaan balanceren en harmoniseren tot diep in je D.N.A.

De door mij ingesproken meditatie-reizen, komen voort uit de Uluru bronnen en zullen heel divers zijn, maar dienen alleen het Allerhoogste Healing Transformatie Doel. Om het Gouden Moeder Tijdperk LeMUria weer terug op Moeder Aarde te brengen. Op de eerste plaats om jouw zenuwstelsel op een rustige wijze te herstellen van het dagelijkse bombardement van chemische verontreinigingen. Deze verontreiniging komt voor  in voedsel, kleding, reinigingsmiddelen als shampoo, was & zeepmiddelen, parfums, straling van wifi en radio- en t.v.-zenders, gif in water etc., welke een bijzonder negatief en soms zelfs een muterend effect hebben op ons dagelijks functioneren, via wisselende hersenfuncties en stemmingswisselingen. LET JIJ AL BEWUST OP WAT JE DAGELIJKS EET, WAAR JIJ JEZELF MEE REINIGT, OF JE ALLES GOED NASPOELT, WAT VOOR NAGELLAK & MAKE-UP JE GEBRUIKT, NAAR WELKE PROGRAMMA’S JE LUISTERT & KIJKT, MET WIE JE CONTACTEN ONDERHOUDT – VERGEET HIERBIJ VOORAL OOK NIET DE SOCIAL MEDIA-GROEPEN WAARAAN JE VERBONDEN BENT!  

 

ONTSPAN JE & STA OPEN VOOR NIEUWE WONDERLIJKE OPENBARINGEN & GENEZINGEN


27-3-2018
LeMUria Meditatie via het LeMUriaanse Versteend Hout Bewustzijn

Mijn Sterrenpoort Skull Trio OMEGA van Versteend Hout wil iedereen en met name degene die mijn werk nog niet van dichtbij kennen,  alvast eens inspireren via deze onlangs vrij gegeven meditatie. Dit willen ze om ons te helpen en van dienst te zijn bij het sneller leren aarden, het verankeren - ofwel gronden! Wie onderstaand Youtube filmpje gaat beluisteren, krijgt een stevige gronding en diepere reinigingsoefening aangereikt!

Voor de afbeelding van mijn Youtube-opname, heb ik een foto gemaakt van mijn Versteend Hout skull 'Uhr ALL' als woordvoerster van het Versteend Hout Trio in beeld. Zij staat als skull fysiek achter in mijn tuin in Oegstgeest en is continue afgestemd op haar Domicilie Bewustzijn  in de Kristallijnen wereld down-under Uluru Rock in Australië. Terwijl de andere twee van het Trio OMEGA: Justice en Boomerang,  op mijn zolder, uitgelijnd staan en gericht staan op de Zon, Maan & het Sterrenbewustzijn van LeMUria in Moeder Aarde.

Het zijn Oerkrachten en flinke skulls van 46-32-26 kg!
Je begrijpt dat in mijn praktijk een opmerkelijk  LeMUriaans grondingsveld van Versteend Hout is gecreëerd voor Moeder Aarde, en dat mijn Zielenwezen en Sterrenpoort een gigantische intermediair is tussen op de LeMUriaanse Binnenaarde Sterrenhemel & de Sterrenhemel van het Multiversum!

Geniet zo vaak als je zelf wenst van deze visualisatie oefening in onderstaande YouTube opname. 

 

 


 11-4-2018

Uitnodiging: Kristallen Schedel Activatie via Groeps AfstandsHealing: 21e vd maand

 

 

 

 

 

 

 

 


Terwijl deze kaars wordt overgedragen van site naar site, zal de vlam van spirituele liefde en healing het pad blijven verlichten voor diegenen, die hun ware zelf willen leren kennen. Neem dit licht ook mee naar jouw pagina zodat het de weg naar liefde en healing mag verlichten. Kijk hoe het reist van een plaats naar de volgende en op die manier de hele wereld omarmt met hoop.

 

Copyright @ Maria van der Geest 2018