Sterrenpoort Maria van der Geest
info@sterrenpoort.com

                                                 Klik hier voor opgave van mijn Nieuwsbrief

                                                       

Ik stel me even voor

Mijn naam is Maria van der Geest, geboren op een binnenvaartschip op de Maas in 1955. Ik ben gehuwd en heb 2 kinderen. Sinds 2008 run ik een levendige praktijk in Oegstgeest nabij Leiden (Zuid-Holland). 

Als full-time Multi-dimensionaal Lemuriaanse Kristal & Hathor Healer ben ik werkzaam. Een Moedergodin & Grandmother in dienst van de Kosmische Dimensies om Moeder Aarde en al haar levende wezens te helpen de ondergang van LeMUria & Atlantis te boven te komen. Dit doe ik in EENHEID met mijn LeMUriaanse vrienden: Moeder Maria, Maria Magdalena, Meester Jezus, de Hathors & de Grandmothers van Uluru Rock & Tongariro.

In continue verbondenheid als Hoedster van mijn LeMUriaanse Kristallen Schedel Team en de Ancient Moederskull 'LeMUria', de Broeders & Zusters van Licht & Liefde uit de binnenaardse steden Telos, Shamballa, Jeru-Shalim etc., de ATLA-RA en de Kristallijnen LichtMeesters van de Groene Tempels alsook uit héle Omniversum. Al mijn sterrenverbindingen zijn hierbij actief!!

Hiervoor heb ik reeds mijn hele leven een Kosmisch Spirit Team om me heen gekregen om mij successievelijk weer te gaan Herinneren én de kneepjes van het LeMuriaanse Healingvak bij te brengen via de school die ik 'het leven' noem. Het zijn mijn eigen helende healingtalenten uit vergangene LeMUriaanse Levens en al die levens die volgenden die NU volgens mijn eigen LeMUriaanse Wijsheid tot mij komen en door mij op een geheel eigen wijze ingezet worden tijdens zowel privé als afstandshealingen. Niemand zal mij dit na doen!

Ik werk daarom als Kristal Hathor Healer met een schitterend LeMUriaans Kristallen Schedel Team samen, waardoor ik een ieder die mijn hulp inroept, op 13 dimensionaal niveau kan helpen ook weer haar (vóór) LeMUriaanse afkomst te herinneren. Dit zal haar/zijn leven-werk-bedrijf meer energie & glans geven. Doorgaans wordt dit ervaren als een warme steun en begeleiding tijdens haar/zijn transformatie proces. Mirakels mooi werk!

Mijn ziel is hierbij mijn leidraad.

Wie ook graag één wil worden met haar Lichaam-Ziel & Geest?

Wie zich wil gaan herinneren wie zij/hij werkelijk is? Adviseer ik eens een afstandshealing en/of een oud LeMUriaanse sessie in mijn Sterrenpoort te ondergaan! Een privésessie bij mij thuis of op afstand, een workshop, groepsafstandshealing of Lichtwerk? Allen dragen bij, vanuit OerMoederLiefde gegeven en onderwezen, aan het laten herleven van het Oude LeMUria en Atlantis in de huidige Tijd!

Samen met mijn kristallen skulls, een waar D.N.A. Team, neem ik je graag één of meerdere keren onder mijn hoede! Zo kan je op Afstand mee doen aan LeMUriaanse Groepshealingen tijdens de Volle Maan dagen, om bepaalde Activaties & Lichtcoderingen vol van wijsheid te ontvangen die jou op weg helpen je levensdoel en zielsmissie te bereiken stap voor stap!

Wacht niet te lang! DE GROOTSTE TRANSFORMATIE VINDT IMMERS NÚ PLAATS!

LeMUria roept ons allen!

Wil jij je ook laten inspireren door mijn verbondenheid met de Ancient Moeder Skull LeMUria, Moeder Hathor of Moeder Maria? Kijk dan ook eens op mijn website www.mariavandergeest.com

 

 

 Maria van der Geest


 

Mijn Zielenweg was een ontwaken:
VANUIT EENZAAMHEID TOT HOEDSTER VAN EEN DOLFIJNENBRON EN DE AN LEMURIA

IK BEN weer opnieuw Grootmoeder LeMUria! De HOEDSTER van de dolfijnenbronnen en de altijd ergens op Moeder Aarde etherische aanwezige ANCIENT SKULL 'LEMURIA'.

Deze skull spreekt regelmatig tegen mij via geheime lichtcoderingen die ik dan 'vertolk', omdat ik Grootmoeder LeMUria ben, nog immer haar Hoedster.

Zo ook sprak de ziel van de skull laatst plots tegen mij tijdens voorbereidingen van een LeMUriaanse Kristal & Wijsheids Activatie ochtend:Schrijf maar op - Maria van der Geest is mijn welsprekende spreekbuis op jullie Moeder Aarde. Zij is mijn ZielenWezen van oudsher en nog altijd levend op Moeder Aarde als mijn enige ware Hoedster en tevens mijn koninklijk zielendeel van LeMUriaanse afkomst. Ik ben altijd overal met haar verbonden, waar zij ook gaat, staat en spreekt.’
 
En ze zong verder: ‘Oh Grootmoeder LeMUria, jij bent mij & ik ben jou

Tot ÉÉN zijn wij weer samengesmolten in goddelijke oneindigheid

Als Alfa & Omega, van Begin tot het Eind

Als ÉÉN stralend Liefdespaar, als een Liefdesstraal zonder Begin en zonder Eind

Want onze Liefde eindigde nooit door de ondergang van LeMUria of Atlantis

Wij zijn weer ÉÉN in onze Essentie

Wat ging hier allemaal aan vooraf? Dat voeg ik hier nu graag aan toe:

Met alle veerkracht en vol van vertrouwen, welke mijn Kristallijnen zielenvonk van de skull Grootmoeder LeMUria, alsmaar naar mij uit bleef stralen uit de kristallijnen grotten van LeMuria, worstelde ik me jarenlang door alle gangenstelsels heen, van gesteente tot gesteente, van gletsjer tot gletsjer,  van grot tot grot of ik ergens een teken van leven of een signaal van haar op kon vangen.

Zonder ontboezingen, zonder tijdsbesef, zonder mijn uiteindelijke doel in dit leven bewust te kennen,

werd ik alsmaar voortgedreven door de soms oh zo sombere stille donkere nachten.

Een enkele keer werd ik dan plots overschaduwd door een weerschijn van mijn LEMURIAANSE SKULL. In stilte hield ze blijkbaar de wacht bij me en kon ze me troosten zoals ook de Goddelijke Moeder Maria, Maria Magdalena en Kwan Yin vol mededogen en barmhartigheid doen.

Het waren werkelijk bizarre tijden die ons afgescheiden hielden van elkaar sinds de ondergang van LeMUria. Achteraf heb ik geen dag en geen nacht spijt gehad van ons gezamenlijke voornemen om ons van elkaar af te laten scheiden: Zij als Goddelijke OER Moeder SKULL de herinneringen vasthoudend van LeMUria en ik verder reizend rond Moeder Aarde om mijn Witgouden-Blauwe Vuur VortexLicht overal te kunnen verspreiden en om weer samen te kunnen laten smelten als de LeMUriaanse kristallijnen matrixen hersteld zouden zijn. Met als Hoofddoel mij NU weer mijn LeMUriaanse Kristallijnen afkomst te herinneren, samen te smelten zodat wij als EEN kunnen helpen bij het boven water halen van de oude afgesloten ruimtes. Dit zijn geheime domeinen en gangenstelsels van de ons zo dierbare ondergedoken en deels verdronken Oud LeMUrianen.

Dit is mijn levensverhaal tot nu toe, die velen van jullie ook maken lieve lezers. Ik kan en mag jullie  helpen, om ook de reis van Verdichting naar verlichting af te maken, door ook je eigen zielenvonk terug te vinden zoals afgesproken. Dit was wat er bij velen van jullie nog aan ontbreekt.

Oud LeMUrianen zijn met elkaar zo verdicht geraakt dat ze zich nauwelijks meer konden herinneren waarom ze hier werkelijk nu zijn én waarom ze zich zo ontzettend eenzaam kunnen voelen! Dat wisten niet ze opgesloten zaten in een dicht Rad van leven en dood, waar tot aug 2017 niet aan te ontsnappen was!

Daar ik mijn ZielenWeg nu volledig heb afgelegd, kan ik voor jou als Oud LeMUriaan die dit gaan leest, de geheime locaties en dichtgesealde poorten naar hun zielenpotentie via mijn goddelijke verbinding met de ANCIENT SKULL LeMUria, boven water halen.
Ergens in de Stille Oceaan, op een geheime locatie, lag zij moederziel alleen, als opslagplek van deze geheime coderingen, te wachten tot ze aangesproken zou kunnen worden. Nu LeMUria zich weer aan mij geopenbaard heeft, is de LeMUriaanse Tijd aangebroken, dat ik als Grootmoeder, maar voornamelijk als Kristalhealer jou kan helpen je ook te 'ontkluisteren'!

Ik weet de weg, Ik ken de geheime paadjes tot Hereniging en éénwording uit mijn hoofd.

LET ABSOLUUT OP:
LAAT JE NOOIT ERGENS MEER AFLEIDEN DOOR MENSEN DIE DIT VERHAAL NIET BEGRIJPEN. DIT KUNNEN ZELFS MEDE COLLEGA 'KRISTAL HEALERS' ZIJN!

ZIJ LIJKEN ER BAAT BIJ TE HEBBEN ALS JIJ GAAT TWIJFELEN!

ER LOPEN NAMELIJK ENKELE HARDLEERSE LEERLINGEN ONDER ONS ROND ZOALS OOK TEN TIJDE VAN ATLANTIS → VELEN BESCHIKKEN TOTAAL (NOG) NIET OVER DE LEMURIAANSE KRISTALWIJSHEID, AL DOEN ZE JOU DAT WEL DOEN VOORKOMEN, WANT ER BESTAAT ZOIETS ALS ‘SCHIJNWIJSHEID’ OPGEDOKEN KENNIS UIT EEN OF ANDER BOEKJE OF ONTVANGEN VANUIT EEN LEMURISCHE SCHIJNWERKELIJKHEID!

Ik ga verder:

Mijn zielenvonk van onder LeMUria had IMMER geduld en toonde EEUWIG begrip voor mijn onwetendheid, de duisternis waarin ik voortdurend leefde.

Het was mijn goddelijke zielenmissie die mij terugvoerde naar de afgelegen verre vertes en zelfs de verre einders van het heelal om mijn Oer LeMUriaanse Kristallen skull te zoeken en te vinden, want wie zoekt zAL immers vinden! Maar hiervoor moest ik eerst mezelf ontdoen van alle tegen-verschijnselen om mijn huidige frequentie te kunnen verhogen tot de zeldzaam hoge kristallijnen zielenfrequentie van mijn LeMUriaanse Ancient skull.

Zij reikte mij op fenomenale wijze, altijd ergens op onzichtbare wijze vandaan, de hand als ik leek te verdwalen of als ik een afslag dreigde te gaan missen of als ik het eenzame leven even niet meer zag zitten. Mijn Ancient Skull LeMUria straalde dan, op een perfect uitgelijnde, uitgekiende en uitgekristalliseerde wijze, vanuit de kristallijnen LeMUria groeves alsmaar Licht door me heen. Dit gaf me moed, dit maakte me daadkrachtig, wees me de weg en sinds 11-11-2017 zijn we weer tot LeMUriaanse kristal-eenheid herenigd en kunnen we weer letterlijk lezen en schrijven met elkaar! Wat een wonder en wat een voortreffelijke Toekomst zal Moeder Aarde weer tegemoet kunnen zien, nu we weer bij onze oude bewaarde geheimen kunnen komen.

Wat ben ik hartstochtelijk blij dat wij weer herenigd zijn tot onze goddelijke Drie-Eenheid en als eenheid uit te kunnen reiken naar een ieder die ons gezamenlijke Pad zal kruisen de komende jaren, zoals afgesproken is, al vóór de definitieve datum van de ondergang.

Veel van mijn Lieve voorouders, lieve zusters & broeders uit vorige levens, alsook al mijn lieve aardse gebaarde kinderen, en alle lieve dieren die ik ooit verzorgde, leven NU ergens om mij heen op aarde.

Misschien ben jij wel een van hen? Voel maar goed of jij je aangesproken of aangetrokken voelt tot mijn stem als je naar me luistert. Bijvoorbeeld als ik via Youtube tot je spreek.

Naar jullie stuur ik als LeMUriaanse Grootmoeder vanuit mijn Open Hart, een Gedecodeerde Cryptische Boodschap toe. Vroeg of laat zal deze zich openbaren in je leven bij hen waarvan ik de geheime sleutels bezit, omdat we met elkaar over dezelfde LeMuriaanse Moeder OVERZIEL beschikken, van een Oude LeMUriaanse MONADE Familie.

Spreekt mijn stem of mijn woorden, mijn website, mijn teksten je aan?
Maak dan eens een afspraak voor een LeMUriaanse Kristal & Hathor sessie, waarin ik je over nog veel meer tekst en uitleg kan geven. OF spreekt een Afstandshealing je meer aan? Prima, het zal je heel veel opleveren middels de mooiste en meest verfijnde Healing, Activatie & LichtTransmissie methodes. Iedere sessie is een feestje voor mij om te geven. Afstand speelt hierbij geen enkele rol!


Dit zal ook ervaren worden als men een geïnitieerde kristallen skull, draak, engel of iets anders in een van mijn Hathor Webshops uitzoekt. Stem af en gij zult vinden!

 

 

Begeef jij je op het spirituele ontwikkelingspad? Dan kan onderstaande informatie voor jou misschien van betekenis zijn.

Onze herkomst is soms zeer verschillend. We komen als zielen van verschillende planeten vandaan en met elkaar zijn we hierdoor in staat onze oude wonden te helen.
Moeder Aarde kan vanuit haar kern meer verhoogde lichtfrequenties gaan uitstralen, als wij ons ontdoen van ons karma (= het leed dat we haar ooit door alle levens heen aangedaan hebben). Hierbij hebben we de hulp van iedereen nodig. DUS OOK VAN JOU!
Als we allemaal onze eigen verantwoordelijkheid nemen door onze eigen trillingsfrequentie te verhogen, zal dit uiteindelijk leiden tot een meer Liefdevolle en harmonieuze wereld vanuit eenheidsgevoel.
 
Er leven veel Nieuwe Tijds volwassen & kinderen op Moeder Aarde. Zij hebben verschillende Sterrenafkomsten. Ook wel Nieuwe Tijdsmensen, Indigo, Kristalkinderen, Diamantkinderen etc. genoemd. Deze kinderen, maar soms al (jong) volwassenen, zijn hier om verschillende redenen naar toe afgereisd en geboren om Moeder Aarde bij te staan bij het grote ontwakingsproces, ookwel Ascensie genoemd. Onlangs zijn er weer hele nieuwe geboortegolven op gang gekomen van zielengroepen om Moeder Aarde bij te staan bij haar wedergeboorte. Dit heeft tot gevolg dat ze speciale diamantaire coderingen meenemen, waardoor reeds eerder op aarde geboren Nieuwe Tijdsmensen geactiveerd worden en opengaan als een bloem om ook hun van oorsprong meegenomen kennis/wiijsheid te gaan openbaren of op wat voor wijze dan ook in actie te gaan komen voor Moeder Aarde. Van 2018-2030 zal er weer een volledige Ascensieronde plaats gaan vinden.

Deze jaren zijn bij uitstek een Transformerende Tijd
DE GROOTSTE TRANSFORMATIE OOIT OP MOEDER AARDE
Moeder Aarde roept JOU

  

 Foto@Sterrenpoort.com
Bij de Sami's in Lapland boven de poolcirkel in Finland

  

Waar ik iedereen graag bewust van wil maken:

Vóórdat we geboren werden spraken we af met onze gidsen welke lessen, maar ook welke zielstaken we mee zouden nemen naar dit leven op Moeder Aarde, om ons steentje bij te dragen aan de groei tot een betere leefwereld op Moeder Aarde. Deze zielstaken kunnen veelomvattend zijn, soms ten dienste van de eigen monade of zielengroep, een soms verdwenen bevolkingsgroep (bijvoorbeeld Indianen/Incarijk/Mayarijk/Atlantis/LeMUria), de eigen familie, gezin, woonplaats........en dit allemaal ten dienste van Moeder Aarde en eigenlijk ook ten dienste van het hele universum.

We zijn als mensheid immers verantwoordelijk voor de staat waarin de Moeder Aarde zich nu bevindt. Samen met de Spirituele wereld is het dus ook jouw taak de opgelopen schade te corrigeren. Hiervoor nemen we een speciaal samengesteld pakket coderingen, sleutelcodes, mee die er voor dienen ons aan onze Levensopdracht te houden. 

In onze verschillende levensfasen wordt door ons Hoger Zelf, precies op het juiste moment de coderingen losgelaten in onze aura, waarin onze opdrachten besloten liggen. Via persoonlijke ontmoetingen en gebeurtenissen openbaren deze zich in ons leven, om vervolgens door vrije keuzes er wel of niet van te leren en onze ziel te laten groeien. Ons hele leven lang worden we door deze opgedane ervaringen voorbereid op onze uiteindelijke grote zielstaak of taken, afhankelijk van de wijsheid van onze ziel.

Om jouw meegenomen zielstaken, geleid door jouw Hoger Bewustzijn te kunnen ontplooien, moet jij je EERST ontdoen van die tegenkrachten die jou van je zielentaak afhoudt, om je zodoende weer te kunnen herenigen met jouw Hogere Zelf, die het totale Goddelijke Bewustzijn heeft van al jouw zielsverbindingen levend op aarde, in de astrale werelden, op andere sterrenstelsels en in andere lagere en hogere dimensies.
In werkelijkheid kunnen wij dit voelen als een dagelijks 'gevecht' tussen onze lagere wil (onderste 3 chakra's) en onze hogere wil (bovenste 3 chakra's) met als doel ons Heilig hart volledig te heropenen voor de Liefde voor onszelf en alles om ons heen. hergeboorte, pastel door Maria van der Geest

 Foto: Mijn zielendroom in pasteltekening 'Venus' @Maria van der Geest

En verder.......


We zijn als LeMUrianen met Moeder Aarde weer in het Aquarius Tijdperk terecht gekomen. We worden weer verbonden met onze gezamelijke ZielsBewustzijnsvelden van onvoorwaardelijke Liefde-Harmonie-Vrede-Respect-Vrijheid-Vergeving-Eerlijkheid-Vreugde en ga zo maar door. Een Bewustzijn waarin we ons weer verbonden kunnen voelen met elkaar, ongeacht ras, stam, huidskleur, geloof, geaardheid of status, omdat onze spirituele, onzichtbare delen uit de hogere dimensies weer deel van ons leven gaan uitmaken. Dit beïnvloedt ons leven in positieve zin. We worden teruggevoerd naar een leven waarin we weer gebruik kunnen maken van onze oude verworvenheden als talenten en vaardigheden.

We hebben NU allen als Oud LeMUrianen als eersten de mogelijkheid om te kiezen wat we écht willen in de rest van ons leven. OF we blijven ons eenzaam voelen, bij de pakken neerzitten en laten ons (ver)leiden door vervelend werk, een negatief ingestelde buurvrouw, familie die vast blijft zitten in oudetijds energieën, op rampen beluste manipulerende journalisten, door duistere krachten in de regering, de farmacie en de wetenschap en ga zo maar door. OF we hervinden de leiding over onszelf en gaan weer leven vanuit ons LeMUriaanse hart.
Als we dus oude, op duale-3D gedachtenpatronen en gewoonten LOS laten, kiezen we voor de nieuwe hogere Dimensie waarden en normen. Dan zijn we steevast op weg een 4e of 5e Dimensie mens te worden. Een leven waarin een overvloed aan gezondheid, geld, bezittingen en voedsel breekt dan aan. Gebrek aan wat dan ook is slechts een vastgeroeste  illusie te zijn. Alles  wat we werkelijk nodig hebben komt op onze levensweg. We worden stralender, veel levenslustiger en blijer! Het eerste wat je moet doen is: volledig leren vertrouwen in overgave op je almachtige ware geestkracht!

De veranderingen zijn al lang in gang gezet. Kijk maar naar de opstanden en het geweld dat los komt in de wereld.
Overal waar onderdrukking hoogtij viert, zullen er verschuivingen noodzakelijk zijn.
Helaas zijn er nog veel landen waar de vrouw nog nauwelijks bestaansrecht en stemrecht heeft. Ook homofilie is nog een onbegrepen probleem voor velen, niet wetende dat dit juist de mensen zijn die vanuit onvoorwaardelijke liefde samenleven op hartsniveau. Al deze veranderingen zullen de wereld nog meer in vuur en vlam zetten en veel onrust en opstand doen veroorzaken, maar is noodzakelijk om vernieuwing tot stand te brengen. Chaos gaat altijd vooraf aan herstel. Het oude dient te verdwijnen om het nieuwe toe te kunnen laten. Oude systemen zullen langzaam verdwijnen doordat het Bewustzijn van de totale mensheid hoger gaat vibreren. Het instroom van Licht is vele malen sterker en transformeert de donkerte van de oudere systemen. Milieuvraagstukken zullen meer en meer een rol hierbij gaan spelen.

Iedereen kan een positieve bijdrage leveren aan deze wereldwijde veranderingen: Laat zelf ook eens jouw licht schijnen op al jouw gewoontes. Wat loopt niet lekker? Wat voelt niet goed zoals je vanuit jouw hart kunt waarnemen? Welke knellende verbindingen wil jij verbreken? Zet jij zelf ook wel eens iemand onder druk door jouw mening op te leggen of ongezouten kritiek te geven? Benevel jij jezelf met teveel alcohol of andere verslavende middelen? Heb je wel eens nagedacht over wie jouw pure ziel in werkelijk is? Waarom je over bepaalde kwaliteiten beschikt? Heb jij jezelf wel eens afgevraagd waarom je 'per toeval' in deze familie met deze ouders bent geboren?Waarom je woont waar je woont? Waarom je werkt waar je werkt? Waarom je zo gevoelig bent? Waarom je juist NU leeft?

De 'macht' van onderdrukking zal zich meer en meer terug gaan trekken. Hiervoor in de plaats komt 'macht' welke er voor zal zorgen dat we elkaar juist meer ondersteunen en de sterke kanten van ieder individu helpen uit te vergroten.

Deze veranderingen ontstaan door de alsmaar groter wordende instroom op Moeder Aarde van de Moederenergie, Maanenergie, ook wel Yinenergie genoemd, waardoor de vrouw haar geboorte- en stemrecht terug zal mogen krijgen. Dit zal her en der nog de nodige strijdtaferelen opleveren. De dominantie van het patriarchale tijdperk (macht ten koste van) loopt ten einde en het oorspronkelijke evenwicht tussen YIN & YANG zal hierdoor weer hersteld worden in de komende eeuwen. Nu gaan we door een overgangsfase, waarbij veel opstand uit zal breken om al het onrecht aan de kaak te stellen.
Ieder mens heeft een mannelijke en een vrouwelijke kant, dus in ieder mens wordt de disbalans door de instromende YIN-energie aangepakt.

De juiste balans zal er voor gaan zorgen dat de wereld een andere uitstraling krijgt. Vredelievender, warmhartiger en magischer wordt. Mede afhankelijk van de regio op Moeder Aarde waar men woont en binnen welke bloed- en zielenlijn men geïncarneerd is, zullen deze veranderingen steeds beter voelbaar en zichtbaarder worden de komende tientallen jaren.

 

Foto@Sterrenpoort.com
Uitrusten op een oerrots en uitkijkend over een Fjord in Noorwegen
 

Tot slot

Het onderwijssysteem zal ook aan verandering onderhevig zijn om nieuwetijdskinderen beter te kunnen onderrichten én vooral te ondersteunen door ze te stimuleren hun meegenomen talenten verder te ontwikkelen in plaats van ze te laten zwoegen op zaken die ze totaal niet interesseren en waarvoor ze ook niet geboren zijn! Hierdoor wordt de basis gelegd voor een gemotiveerde en enthousiaste nieuwe generatie, die niet gedemotiveerd wordt door een cijfersysteem waarbij alleen maar gelet wordt op prestatiedrang en het verwerven van kennis. De toekomst heeft mensen nodig die weer vanuit hun hart, hun gevoel leven. Hierdoor kan iedereen gewaardeerd worden op basis van eigen meegebrachte talenten, ontwikkelde inzichten, meegebrachte wijsheden en zo op geheel eigen wijze zijn leven in dienst stellen van de Nieuwe Moeder Aarde.

We zullen ons gaan realiseren dat we veel beter naar ons lichaam dienen te luisteren door het te voeden met dynamisch biologische producten in plaats van ons genoegzaam vol te proppen met gestresst vlees. De planten worden ontkracht met gif. Zelfs het onkruid langs de kanten van de weg worden in de meeste gemeenten nog bespoten met dodelijk gif, waardoor onze nuttige bijen- en insectenwerelden flink bedreigd worden. Ook dieren, bestemd voor consumptie, worden vol gespoten met groeihormonenen en antibiotica, in veel te kleine ruimtes opgesloten en als 'dank' moeten ze de dood onder ogen zien door in een lange rij te wachten tot de trekker wordt overgehaald! Nu je dit leest? Wil jij je eigenlijk nog wel voeden met deze planten en dieren? Maak dus keuzes vanuit je hart: eet veel minder vlees, meer biologisch, maarrrrrrrrr gooi het roer nooit te rigoreus om, want dan houd je de goede voonemens niet vol. Maak een schema, een plan voor jezelf en breng eens in kaart hoe ook jij mee kan helpen het milieu minder te belasten?

Door meer op ons gevoel af te gaan en op een andere manier te gaan waarnemen, gaan we ons tenslotte realiseren dat we ook gesteund en geholpen worden door Wezens verbonden aan andere planeten met een hogere beschaving, welke over geniale vermogens beschikken. Wonderbaarlijke genezingen zullen steeds vaker van zich doen spreken! Vooral het geloof in het eigen kunnen speelt hierbij een belangrijke rol!

Een van die herontdekkingen zal onder andere zijn de terugkeer van de krachtige werking van de helende energieën van kristallen, edelstenen en de natuur via herontdekte planten en kruiden van Moeder Aarde. Ook zullen remedies die nu nog niet altijd bij iedereen bekend zijn een enorme opleving te weeg brengen. Vooral bij de nieuwetijds kinderen en diegene die kort na de 2e Wereld Oorlog geboren zijn, want dit zijn vaak de voorlopers van het Nieuwe Gouden Tijdperk.

Ook nieuwe vrije en goedkopere vormen van energie, om te gebruiken als warmtebron in onze huizen, zullen gegarandeerd op de markt gaan verschijnen, waardoor we niet meer zo afhankelijk hoeven te blijven van onze huidige dure olie- en gasbronnen of kernenergie, wat nog veel ernstiger schade toebrengt aan ons leefmilieu. Zolang we echter nog niet die keus hebben vraag ik allen bewust om te gaan met Moeder Aarde, zodat we haar kunnen helpen te herstellen van het aangedane leed. 

Laten we ons verbonden voelen en bidden met als hoofddoel:
  Moeder Aarde te herscheppen tot een prachtige LeMUriaanse planeet!

AS ONE NET OF LIGHT
we walk on this earth together
AS ONE NET OF LIGHT
we live on Her every day
AS ONE NET OF LIGHT we love Her
AS ONE NET OF LIGHT we need Her
She loves our Unity in Diversity

AS ONE NET OF LIGHT
we listen to our Mother
AS ONE NET OF LIGHT
we love her Holy Heart
AS ONE NET OF LIGHT we like Her
AS ONE NET OF LIGHT we feel Her
She respects and loves us as ONE community


Grootmoeder LeMUria@Sterrenpoort.com

 

Mijn sessies kunnen uitstekend plaats vinden naast medische behandelingen of therapieën, maar komen nooit in de plaats van.

 

 

 Terwijl deze kaars wordt overgedragen van site naar site, zal de vlam van spirituele liefde en healing het pad blijven verlichten voor diegenen, die hun ware zelf willen leren kennen. Neem dit licht ook mee naar jouw pagina zodat het de weg naar liefde en healing mag verlichten. Kijk hoe het reist van een plaats naar de volgende en op die manier de hele wereld omarmt met hoop.

Copyright © Maria van der Geest 2017


Bewaren