Sterrenpoort Maria van der Geest
info@sterrenpoort.com

Webshop LEMURIAANSE Hathor Draken    

Mijn helende kristallen draken hebben een bijzonder krachtige uitstraling én zuiverheid t.o.v. van veel draken die elders verkocht worden. Ze zijn volledig gereinigd, geopend en ingestraald met oeroude LeMUriaanse Healingsformules. Dit is mogelijk doordat ze dagelijks, tijdens de Healingsessies in mijn LeMUriaanse Sterrenpoort, ondergedompeld worden in de Gouden OerMoederBron kristalenergie van het aloude LeMuriaRijk!

Wens je een volledig geactivateerde kristal? Maak dan een keer een afspraak om authentieke Lemuriaanse Hathor Healing bij mij ondergaan, waarbij ik jouw kristal zal heropenen en afstemmen i.s.m. de Lemuriaanse kristalwereld. Deze zal jou voortaan helpen op jouw Tranformatie Weg naar Eenwording tussen Lichaam, Ziel & Geest. 

Door mijn kristallen indringend aan te kijken, kan een LeMUriaanse Hathorgodin zich plots aandienen om jouw hart aan te raken, omdat ze je herkent als haar zielendeel en zich met jouw wil herenigen om je te helpen tijdens je verdere persoonlijke healingproces!

Mail naar Maria@sterrenpoort.com je naam, adres én noem de skull waar het om gaat. Dan mail ik je de aangetekende verzendkosten door. Voor betaalgegevens zie onder 3 op contact/tarieven. Na ontvangst van het bedrag wordt het pakketje toegezonden. Of je kunt ook een afspraak maken om het zelf op te komen halen.

Onderstaand overzicht is NIET alfabetisch. Scroll daarom door de volledige lijst om een goed beeld te krijgen. Ze verschillen in prijs, vorm, maat en gewicht. Onderaan staan edelsteen eieren vol met drakencoderingen. Klik hier voor meer info 

 

KLIK HIER OM OOK MIJN NIEUWE LEMURIAN WEBSHOP TE BEZOEKEN

 

 


Nine Dragon screen - Beijing - China @Maria van der Geest Sterrenpoort

 WEBSHOP  DRAKEN is verhuisd naar mijn Blog

 www.mariavandergeest.com - Hathor Webshop

foto draak maat lxbxh +/- prijs

drakenogen of draken eieren

 

2 stuks

€ 5