Sterrenpoort Maria van der Geest
info@sterrenpoort.com

WEBSHOP LEMURIAANSE Hathor Kristallen Divers

Mijn helende kristallen hebben een bijzonder krachtige uitstraling én zuiverheid t.o.v. van veel kristallen die men elders aanschaft. Ze worden door mij zelf onderhouden op afstand, geopend en ingestraald met oeroude LeMUriaanse Healingsformules. Dit is mogelijk doordat ze dagelijks, tijdens de Healingsessies in mijn LeMUriaanse Sterrenpoort, ondergedompeld worden in de Gouden OerMoederBron kristalenergie van het aloude LeMuriaRijk!

Wens je een volledig geactivateerde kristal? Maak dan een keer een afspraak om authentieke Lemuriaanse Hathor Healing bij mij ondergaan, waarbij ik jouw kristal zal heropenen en afstemmen i.s.m. de Lemuriaanse kristalwereld. Deze zal jou voortaan helpen op jouw Tranformatie Weg naar Eenwording tussen Lichaam, Ziel & Geest. 

Iets bestellen of vragen? Mail dan naar Maria@sterrenpoort.com je naam, adres én om welke steen het gaat. Ik mail zo spoedig mogelijk de (aangetekende) verzendkosten door. Voor betaalgegevens zie onder punt 3 op contact/tarieven. Na ontvangst van het bedrag wordt het pakketje toegezonden. Je kunt natuurlijk ook een afspraak maken om het zelf op te komen halen.

Onderstaand overzicht is NIET alfabetisch. De kristallen en halfedelstenen verschillen in prijs, vorm, maat en gewicht. Maten en gewichten kunnen soms licht afwijken.

Onderstaand foto-overzicht bevat in volgorde:: gewijde kaarsen - waterstenen - chakra edelstenen sets - shiva lingams - ruwe en gepolijste stenen - bollen - eieren - edelsteen dieren - engelen - 4 aartsengelen runensets - Boeddha's & Kwan Yin - harten - Merlijn de Tovernaar - piramides - talismanstenen / indianenstenen - schelpen - ankh - sieraden - trommel- en ruwe stenen los - overig

 

Shiva lingams

Shiva lingams.pdf
Download

 maat ±  beschrijving/werking  

shiva lingam mini's

 

kleine

 

midden

kleine zijn
l 30 mm

 

midden zijn

l 50 mm

De shiva lingam is een heilige steen voor o.a. de Hindoes.

Lees hier nog meer over in mijn artikel op mijn Blog www.mariavandergeest.com 

en kies: Een-shiva-lingam-ceremonie

 

 € 3

of

€ 15 

 

ruw en gepolijste stenen

maat +/-
beschrijving/werking  prijs

celestiet of celestien geode

 

 

 

 

 9x9x5cm
 380 gr

Chakra’s: 5e, 6e en 7e

Communicatie met engelen

Toegang tot hogere dimensies en het Hoger Zelf

sereniteit

zorgt voor een goede communicatieve sfeer in werk- en woonruimte waar deze neergezet wordt.

Heel geschikt voor sterrenbeeld: Tweeling

 

€ 44

celestiet of celestien ruw, Madagascar

 

 

 7,5x5x4,5cm
 322 gr

Chakra’s: 5e, 6e en 7e

Communicatie met engelen

Toegang tot hogere dimensies en Hoger Zelf

sereniteit

zorgt voor een goede communicatieve sfeer in werk- en woonruimte waar deze neergezet wordt


Heel geschikt voor sterrenbeeld: Tweeling

Bron: www.edelstenenenmineralen.nl

€ 33

 celestiet of celestien geode

 

 hxbrxd

 9x14,4x10 cm
  1290 gr

Chakra’s: 5e, 6e en 7e

Communicatie met engelen

Toegang tot hogere dimensies en Hoger Zelf

sereniteit

zorgt voor een goede communicatieve sfeer in werk- en woonruimte waar deze neergezet wordt


Heel geschikt voor sterrenbeeld: Tweeling

Bron: www.edelstenenenmineralen.nl

€ 99

Aquamarijn(hoogwaardige kwaliteit)

 

90X90X70 MM

680 gram

Chakra: 5 (keel)

De steen is doorzichtig tot doorschijnend met een glasachtige glans en behoort tot de beryl-groep.Aquamarijn heeft een sterk kalmerende werking, zowel geestelijk als lichamelijk. Het maakt oprecht, eerlijk, tolerant, onbezorgd, ontspannen en vrolijk. Het helpt je in the flow komen en in het moment leven. Het bevordert communicatie en kennisoverdracht en helpt bij het goed verwoorden van ideeën en concepten en ondersteunt hierdoor bij spreken in het openbaar of bij het voor de klas staan. Het is een goede steen om te dragen als zaken afgerond moeten worden, want het maakt dynamisch, volhardend, doelgericht en succesvol. Het zorgt voor een heldere geest als je verward bent, verscherpt de waarneming en bevordert zelfexpressie. Aquamarijn is heel geschikt om bij je te dragen tijdens meditatie. Het bevordert spirituele groei, mediamieke gaven, intuïtie en helderziendheid. Fysiek werkt de steen verkoelend, brengt balans in het hormoonstelsel en stimuleert groei. Het heeft een positieve werking op de keel, klieren, schildklier, hypofyse, ogen, het gebit en de kaak. Aquamarijn kan verlichtend werken bij hoesten en bronchitis, huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis en bij ontstekingen aan de voorhoofds- en bijholtes. Tenslotte kan het de vochtbalans herstellen, vermindert het stressgerelateerde darmklachten en kalmeert het overmatige reacties van het immuunsysteem, zoals allergieën (met name hooikoorts) en auto-immuunziekten.

www.edelstenenenminieralen.nl

 € 88
       
       

Azuriet ruw

 

 

 10 x 5cm

 140 gram


 

Chakra’s: 6 (3e oog) en 7e

Helpt om objectief en zorgvuldig te blijven, goede steen om mee te nemen tijdens onderhandelingen of situaties waarin je op de proef wordt gesteld. Stimuleert de grijze cellen. Opent 3e oog en kruin. Geeft moed om patronen te veranderen. Verzacht Migraine. Vermindert oorsuizingen. Helpt de spijsvertering, groeiproces en calciumhuishouding. Ontgift lever, verlicht artritis en reuma. Nuttig bij alle keelklachten.

Heel geschikt voor sterrenbeeld: Boogschutter

 € 33

rosa amethist

 

 

120x90x40mm

242 gram


Chakra: 4e (hart)

Rosa Amethist komt uit Brazilië.

Een kristalstuk rosa amethist kan wonderen doen in een ruimte waar veel mensen druk bezig zijn. De uitstraling van de amethistkristallen brengt rust en ruimte in de atmosfeer, vooral daar waar mensen veel met hun hoofd werken. De energie van Amethist maakt gedachten helder en verschaft een gevoel van geestelijke ruimte.
Rosa amethist vergroot het rechtvaardigheidsgevoel, onderscheidingsvermogen en de ontwikkeling van intuïtie  stimuleert.

Bron:www.enfaeridion-energy-stones.com

€ 44

Zonneschijn Aura 1

 

 

45x70x50mm

77 gram

 

chakra's: 3e en 5e

Zonneschijn aura is bewerkt bergkristal met goud, ijzeroxide en platinum en is in de U.S.A. gepatenteerd.

Zonneschijn aura is een grote beschermer met een krachtige inwerking op de aura. Zonneschijn activeert en reinigt de zonnevlecht, waardoor oude emotionele trauma's, pijn als angsten kunnen worden losgelaten.
 € 55

rookkwarts

 

64 gram

50x30mm


Chakra: 1e (basis)

6 hoekige rookkwarts punt

Met prachtige regenboog insluitsels.

Bescherming, aarding en ontspanning. Rookkwarts is een sterk beschermende, aardende en ontgiftende steen (lichaam, ziel en geest). Het is bij uitstek een goede steen om te dragen bij klachten gerelateerd aan stress en in belastende situaties. De steen helpt ontspannen, loslaten en accepteren, weerstand bieden tegen stressvolle invloeden en zorgt voor geestelijke (veer)kracht. Rookkwarts heeft hierdoor ook een gunstige werking op angst (met name faalangst), nachtmerries, depressie en suïcidaliteit. Beschermt tegen negatieve (elektromagnetische) straling (van bijvoorbeeld computers, mobiele telefoons en tv toestellen) en andere negatieve invloeden uit de omgeving (wateraders, milieuvervuiling, etc.) en helpt bij het mediteren. Het is een sterk aardende steen voor gebruik tijdens of na spirituele bezigheden. Fysiek werkt rookkwarts pijnstillend, ontkrampend en ontgiftend en heeft een positieve werking op rugklachten, zenuwen, buik, heupen, bekken, benen, hoofdpijn, restless legs syndroom en de geslachtsorganen. Het kan tevens helpen bij het stoppen met roken en andere verslavingen.

Heel geschikt voor de sterrenbeelden: Stier & Steenbok

Bron: www.edelstenenenmineralen.nl

€ 55  

Malechiet  ruw

 

 

brxdxh

13x8x4,5cm

340 gram


Chakra’s: zonnevlecht 3e, hart 4e Element: vuur

Malachiet is door de eeuwen heen altijd aan godinnen gewijd: in Egypte aan Isis-Hathor, de koningin der goden. Zij was zeer geliefd en stond voor schoonheid, vreugde, macht en moederschap. Zij werd de 'Dame van Malachiet' genoemd. Malachiet werd in die tijd gebruikt om menstruatieklachten te verhelpen, de vruchtbaarheid te verhogen, een zwangerschap goed uit te dragen en snel te herstellen na een geboorte. Ook werden armbanden van malachiet gebruikt als amulet tegen cholera en andere besmettelijke ziektes.

Niet alleen werkt malachiet sterk in op de geslachtsorganen, maar ook verbindt malachiet de linker en rechterhersenhelft beter. Daardoor worden geestelijke vermogens, concentratie, ruimtelijk inzicht, en analytisch vermogen gestimuleerd.
Heb je problemen met schaken, wiskunde of dyslexie? Probeer dan eens een paar weken wat de malachiet voor je kan betekenen.

Malachiet vergroot je gevoel voor schoonheid. Het maakt tevreden, geduldig en vergroot je invoelingsvermogen. Het helpt gevoelens als jaloezie en afgunst te verminderen.

Heel geschikt voor sterrenbeeld: Schorpioen

Bron: www.semoea.nl

 € 55  

champagne calciet ruw

hxdxbr

13x6x9,5cm

826 gram


Chakra's: ALLE

In het Oude Egypte, in Assyrië en in Babylon, werd de calciet vanwege de vele kleuren en tinten graag gebruikt voor mozaïeken in vloeren en muren. Voor de bouw van de piramides (2700-2550 v.Chr.) werden grote blokken kalksteen gebruikt.

Calciet zuivert het bloed, werkt ontkrampend bij maagaandoeningen, helpt ettterende wonden te dichtenn, versterkt botten en immummsysteem
Calciet kalmeert heftige emoties. Vergroot het concentratievermogen, de verbeelding en het analytisch inzicht. Calciet is ook geschikt voor kleine kinderen.
Calciet stimuleert de daadkracht om je ideeën om te zetten in daden. Geeft overzicht over je wensen en hoe je die wensen kunt realiseren.
Calciet versterkt het geheugen.Calciet maakt doortastend en doelgericht, vergroot het zelfvertrouwen. Calciet helpt tegenslagen te verwerken en blijmoedig door te gaan.

Heel geschikt voor de sterrenbeelden: Tweeling en Leeuw

Bron: www.semoea.nl

 € 99  
 Mookaïet, achterkant ruw

 

brxhxd

19x10,5x11,5

1281 gram


Chakra's: 1 t/m 3

Mookaiet is een jaspis soort.

Naast de algemene eigenschappen van jaspis maakt mookaiet avontuurlijk en flexibel en bevordert de behoefte aan afwisseling en nieuwe ervaringen. Het helpt deze ervaringen verwerken en zorgt voor innerlijke rust en balans. Mookaiet werkt bloedzuiverend en bevordert wondgenezing en het immuunsysteem.

Jaspis werd in de Oudheid voor de Moeder van alle edelstenen gehouden en is een van de belangrijkste edelsteensoorten van een edelstenentherapeut.

Jaspis werkt aardend en beschermend. De steen helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Het maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens voor 100% voor gaan. Jaspis helpt je ook voor jezelf opkomen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. Het maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest. De steen bevordert ook organisatorische vaardigheden, snel denken en stimuleert de fantasie. Jaspis absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling. Het maakt astraal reizen makkelijker. Fysiek heeft de steen een positieve invloed op de bloedsomloop, spijsvertering, darmen en de geslachtsorganen.

Heel geschikt voor sterrenbeeld Maagd

Bron:www.edelstenenenmineralen.nl

 €111
calsiet rood 

brxhxd

9,5x8,5x3cm

274 gram


Chakra's: 1e en 3e

Calsiet: In het Oude Egypte, in Assyrië en in Babylon, werd de calciet vanwege de vele kleuren en tinten graag gebruikt voor mozaïeken in vloeren en muren. Voor de bouw van de piramides (2700-2550 v.Chr.) werden grote blokken kalksteen gebruikt.

Calciet zuivert het bloed, werkt ontkrampend bij maag aandoeningen, helpt ettterende wonden te dichtenn, versterkt botten en immummsysteem. Kalmeert heftige emoties. Vergroot het concentratievermogen, de verbeelding en het analytisch inzicht. Is ook geschikt voor kleine kinderen. Het stimuleert de daadkracht om je ideeën om te zetten in daden. Geeft overzicht over je wensen en hoe je die wensen kunt realiseren. Versterkt het geheugen, maakt doortastend en doelgericht, vergroot het zelfvertrouwen. Calciet helpt tegenslagen te verwerken en blijmoedig door te gaan.

Heel geschikt voor Sterrenbeeld: Kreeft

Bron: www.semoea.nl

 € 44
 versteend hout stammetje 1

 brxdxh

 35x45x25mm

 68 gram


Chakra: 1 (basis)

Versteend hout is een aardende en kalmerende steen met een zachte werking. Het bevordert onze connectie met de aarde en vermindert heimwee. Daardoor hebben we altijd het gevoel op de goede plek te zijn en voelen we ons thuis. De steen kalmeert, zorgt voor een fijne sfeer en een gevoel van welzijn. Het bevordert een nuchtere houding, concentratie en beheersing. Fysiek stimuleert versteend hout de stofwisseling en gaat overgewicht tegen.

Heel geschikt voor Sterrenbeeld Waterman

Bron: www.edelstenenenmineralen.nl

 € 22

Turkoois ruw

brxdxh

65x30x40mm

79 gram


Chakra: 5e (keel) en 6e

De beroemde Duitse natuurgenezeres, Hildegard Von Bingen noemt de Turkoois als één van de twaalf fundamenteel geneeskrachtige edelstenen. Werkt

zuiverende en beschermende steen. Het  brengt evenwicht: turkoois kan kalmerend werken en voor innerlijke rust zorgen maar werkt ook vitaliserend bij uitputting. Het heeft een positieve werking op depressie, stemmingswisselingen, apathie en paniekaanvallen. Turkoois werkt inzichtgevend en laat zien dat je verantwoordelijk bent voor je eigen geluk en gaat hierdoor een slachtofferhouding en zelfdestructief gedrag tegen. Het bevordert creativiteit bij het oplossen van problemen, empathie en (romantische) liefde. Turkoois beschermt tegen negatieve energie, straling, invloeden en stoffen van buitenaf, werkt zuiverend en brengt de chakra’s in balans. Fysiek werkt de steen pijnstillend, krampopheffend, ontstekingsremmend en ontgiftend. Het ondersteunt de opname van voedingsstoffen en heeft een positieve werking op reuma, jicht, maag, de ogen, het immuunsysteem en virusinfecties.

Heel geschikt bij de Sterrenbeelden: Waterman, Vissen, Tweelingen, Boogschutter, Weegschaal, Schorpioen

 € 25

amethist paars-lila-kwarts  TOPSTUK incl standaard (engelen vleugel)

 

Chakra's: 6e en 7e (kruin)

Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. De steen bevordert zelfinzicht en helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf toe over gedrag dat schadelijk kan zijn en niet in dienst is van je hoogste zelf. Het helpt je bijvoorbeeld om verslavingen te onderkennen en aan te pakken. Daarnaast geeft de steen ook inzicht in emotionele processen waardoor bepaalde (pijnlijke) ervaringen verwerkt kunnen worden en ook vermijdend gedrag op dit vlak veranderd kan worden. Amethist is vanwege haar reinigende werking ook heel geschikt om een ruimte te zuiveren. Samen met bergkristal en rozenkwarts creëert het een harmonische sfeer. Omdat het de bovenste chakra’s stimuleert, kan het de intuïtie, spirituele groei en inzichten bevorderen, zeker voor mensen die aan het begin staan van hun spirituele pad. Amethist heeft ook een reinigende werking op het lichaam en een positieve invloed op het zenuwstelsel, hoofdpijn en migraine en nachtmerries en andere slaapproblemen.

Heel geschikt bij de sterrenbeelden: Vissen & Waterman

 € 88

 apofyliet (diverse stukjes aanwezig, stuk voor stuk fantastisch!)

 

Chakra's: allen

Bezit een hoge vibratie, is verbonden met de Engelen en is drager van de Akasha-kronieken. In een ruimte versterkt de steen de energiëen. Apofylliet schept een bewuste verbinding tussen de fysieke en spirituele gebieden. Tijdens reizen buiten het lichaam houdt het een sterke verbinding met het fysieke lichaam in stand, zodat informatie makkelijk onthouden wordt. Deze spirituele steen zorgt voor helder zicht, stimuleert de intuïtie en maakt toegang tot de toekomst mogelijk. De steen helpt bij onbalans. Het is een steen van waarheid en zorgt voor erkenning van iemands ware zelf Hij werkt kalmerend en is effectief bij stress en heft negatieve denkpatronen op, tevens bevrijdt hij onderdrukte emoties, overwint angst en bezorgdheid.Helpt je onzekerheden accepteren. Spiritueel heeft deze steen een kalmerende en aardende werking op de geest. Helpt je reizen naar vorige levens. Apofylliet is hét hulpmiddel bij reiki of energie behandelingen. De cliënt kan zich dieper ontspannen en is ontvankelijker.

Heel geschikt voor sterrenbeelden:Tweelingen & Weegschaal

www.united-lightworkers.be
 € 15

 apofyliet

   

Chakra's: allen

Bezit een hoge vibratie, is verbonden met de Engelen en is drager van de Akasha-kronieken. In een ruimte versterkt de steen de energiëen. Apofylliet schept een bewuste verbinding tussen de fysieke en spirituele gebieden. Tijdens reizen buiten het lichaam houdt het een sterke verbinding met het fysieke lichaam in stand, zodat informatie makkelijk onthouden wordt. Deze spirituele steen zorgt voor helder zicht, stimuleert de intuïtie en maakt toegang tot de toekomst mogelijk. De steen helpt bij onbalans. Het is een steen van waarheid en zorgt voor erkenning van iemands ware zelf Hij werkt kalmerend en is effectief bij stress en heft negatieve denkpatronen op, tevens bevrijdt hij onderdrukte emoties, overwint angst en bezorgdheid.Helpt je onzekerheden accepteren. Spiritueel heeft deze steen een kalmerende en aardende werking op de geest. Helpt je reizen naar vorige levens. Apofylliet is hét hulpmiddel bij reiki of energie behandelingen. De cliënt kan zich dieper ontspannen en is ontvankelijker.

Heel geschikt voor sterrenbeelden:Tweelingen & Weegschaal

www.united-lightworkers.be

 € 15
 fuchsiet ruw 1

  Chakra: 4e (hart)

Mystieke steen met een krachtig Engelencontact. Visionaire steen die ons verbindt met de hoogste spirituele gebieden. Hij laat zien welke holistische actie u moet ondernemen en leidt gezondheidskwesties in goede banen. Vergemakkelijkt astrale reizen en opent de intuïtie en paranormale reizen. Helpt ook bij neiging tot martelaarschap. Leert je van diens te zijn zonder in een machtsstrijd of valse nederigheid verstrikt te raken. Laat zien wat nodig is om de ziel te laten groeien. Fuchsiet overwint wederzijdse afhankelijkheid en emotionele chantagen en geeft veerkracht na een trauma of emotionele spanning. Fuchsiet vermeerdert de energie van andere kristallen. Goed bij RSI, vergroot de flexibiliteit van spieren en skelet. 

Heel geschikt voor sterrenbeeld Waterman

www.united-lightworkers.be

 € 11

fuchiet ruw 2 

  Chakra: 4e (hart)

Mystieke steen met een krachtig Engelencontact. Visionaire steen die ons verbindt met de hoogste spirituele gebieden. Hij laat zien welke holistische actie u moet ondernemen en leidt gezondheidskwesties in goede banen. Vergemakkelijkt astrale reizen en opent de intuïtie en paranormale reizen. Helpt ook bij neiging tot martelaarschap. Leert je van diens te zijn zonder in een machtsstrijd of valse nederigheid verstrikt te raken. Laat zien wat nodig is om de ziel te laten groeien. Fuchsiet overwint wederzijdse afhankelijkheid en emotionele chantagen en geeft veerkracht na een trauma of emotionele spanning. Fuchsiet vermeerdert de energie van andere kristallen. Goed bij RSI, vergroot de flexibiliteit van spieren en skelet.

Heel geschikt voor sterrenbeeld Waterman

www.united-lightworkers.be
 € 17
 agaat blauw 1

hoog60 mm
breed 83 mm
diep 35 mm

191 gram

Chakra: 1e, 4e, 5e, 7e

Agaten zijn aardende stenen die een emotioneel, fysiek en intellectueel evenwicht scheppen. Ze helpen bij het centreren en stabiliseren van fysieke energie. Agaat heeft de kracht om yin en yang te harmoniseren. De steen kalmeert en geeft veel kracht. Psychisch maakt agaat de acceptatie van uw zelf mogelijk, wat uw zelfvertrouwen vergroot. Goed voor de concentratie. De steen moedigt het spreken van de waarheid aan.en geeft moed om opnieuw te beginnen. Hij helpt bij uw spirituele groei. Agaat stabiliseert de aura en transformeert negatieve energieën.

Goed voor de spijsvertering, ogen, maag, baarmoeder, lymfstelsel en de alvleesklier en verstevigt de bloedvaten. Goed bij huidaandoeningen.

www.united-lightworkers.be
 € 33

 agaat blauw 2

afmetingen zijn zonder standaard:

hoog 33 mm
breed 39 mm
diep 43 mm

49 gram

Chakra: 1e, 4e, 5e, 7e

Agaten zijn aardende stenen die een emotioneel, fysiek en intellectueel evenwicht scheppen. Ze helpen bij het centreren en stabiliseren van fysieke energie. Agaat heeft de kracht om yin en yang te harmoniseren. De steen kalmeert en geeft veel kracht. Psychisch maakt agaat de acceptatie van uw zelf mogelijk, wat uw zelfvertrouwen vergroot. Goed voor de concentratie. De steen moedigt het spreken van de waarheid aan.en geeft moed om opnieuw te beginnen. Hij helpt bij uw spirituele groei. Agaat stabiliseert de aura en transformeert negatieve energieën.

Goed voor de spijsvertering, ogen, maag, baarmoeder, lymfstelsel en de alvleesklier en verstevigt de bloedvaten. Goed bij huidaandoeningen.

www.united-lightworkers.be
 € 15

agaat rood

hoog 80 mm
breed 95 mm
diep 75 mm

 

776 gram

 

Chakra: 1e, 4e, 7e

Agaten zijn aardende stenen die een emotioneel, fysiek en intellectueel evenwicht scheppen. Ze helpen bij het centreren en stabiliseren van fysieke energie. Agaat heeft de kracht om yin en yang te harmoniseren. De steen kalmeert en geeft veel kracht. Psychisch maakt agaat de acceptatie van uw zelf mogelijk, wat uw zelfvertrouwen vergroot. Goed voor de concentratie. De steen moedigt het spreken van de waarheid aan.en geeft moed om opnieuw te beginnen. Hij helpt bij uw spirituele groei. Agaat stabiliseert de aura en transformeert negatieve energieën.

Goed voor de spijsvertering, ogen, maag, baarmoeder, lymfstelsel en de alvleesklier en verstevigt de bloedvaten. Goed bij huidaandoeningen.

www.united-lightworkers.be
€ 44
 agaat schijfjes   

Agaat en Agaatschijfjes.pdf Download

 diverse maten

Chakra: 1e, 2e, 4e, 5e, 7e (afhankelijk van kleur)

Agaat is een aardende, stabiliserende en beschermende steen. De steen bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding. Het stimuleert spirituele en geestelijke groei door aan te zetten tot zelfreflectie en spoort aan even afstand te nemen en alles wat objectiever te bekijken. Het bevordert rationeel en logisch denken, concentratie, het analytisch vermogen en helpt daarom om praktische oplossingen te vinden voor problemen. Agaat beschermt het aura, geeft een veilig gevoel en brengt balans in lichaam, ziel en geest. Fysiek is agaat een goede steen om tijdens de zwangerschap te dragen (voor zowel moeder als kind) omdat het beschermend werkt, groei stimuleert en een gunstige werking op de baarmoeder heeft. Het heeft een positieve invloed op maag, blaas (bij bijvoorbeeld een blaasontsteking), ogen, bloedvaten en stimuleert de stofwisseling.

www.edelstenenenmineralen.nl

 €

3 - 5

 amethist ruw XL

3590 gram =

ruim 3,5 kilo

 

300x210mm

100mm hoog

Chakra: 7e

Prachtig cluster van hoogwaardig amethist. Prima om heel veel (half)edelstenen mee op te laden.

 

Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. De steen bevordert zelfinzicht en helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf toe over gedrag dat schadelijk kan zijn en niet in dienst is van je hoogste zelf. Het helpt je bijvoorbeeld om verslavingen te onderkennen en aan te pakken. Daarnaast geeft de steen ook inzicht in emotionele processen waardoor bepaalde (pijnlijke) ervaringen verwerkt kunnen worden en ook vermijdend gedrag op dit vlak veranderd kan worden. Amethist is vanwege haar reinigende werking ook heel geschikt om een ruimte te zuiveren. Samen met bergkristal en rozenkwarts creëert het een harmonische sfeer. Omdat het de bovenste chakra’s stimuleert, kan het de intuïtie, spirituele groei en inzichten bevorderen, zeker voor mensen die aan het begin staan van hun spirituele pad. Amethist heeft ook een reinigende werking op het lichaam en een positieve invloed op het zenuwstelsel, hoofdpijn en migraine en nachtmerries en andere slaapproblemen.

www.edelstenenenmineralen.nl

€144
rozenkwarts / groenkwarts en blauwkwarts

 

Voor belangrijke INFO, lees a.u.b. eerst onderstaande pdf:

Ruwe Hathor geïnitieerde Kwartsen.pdf
Download

 

3 stuks rozenkwarts / groenkwarts en blauwe brokken kwarts, speciaal opgeladen en geïnitieerd om aan Moeder Aarde terug te schenken!

 

€ 5
 rozenkwarts ruw 1

 

Chakra: 4e (hart)

Rozenkwarts kan universele liefde verankeren en gronden in de harten van ons mensen. Ook fijn tijdens een meditatief moment rozenkwarts(en) om je heen te hebben of om naast je bed in de slaapkamer te plaatsen, waar zij de atmosfeer zal doordrenken met liefdesenergie.

Lees a.u.b. dit Pdf: Download

 

 € 7,50

rozenkwarts ruw 2

   

Chakra: 4e (hart)

Rozenkwarts kan universele liefde verankeren en gronden in de harten van ons mensen. Ook fijn tijdens een meditatief moment rozenkwarts(en) om je heen te hebben of om naast je bed in de slaapkamer te plaatsen, waar zij de atmosfeer zal doordrenken met liefdesenergie.

Lees a.u.b. dit Pdf: Download

 € 7,50
 tijgeroog (ruwe achterkant)

 

 Chakra's: 3e

 

Tijgeroog is een beschermende steen die de aandacht naar binnen richt en naar het grotere geheel. De steen beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in onszelf en anderen. De steen helpt om afstand te nemen, het overzicht te bewaren, informatie te integreren en je doelen te bereiken. In moeilijke periodes kan tijgeroog kracht, moed en vertrouwen geven en helpen met interne conflicten, dilemma’s, twijfel en besluiteloosheid. Tijgeroog bevordert rust, werkt pijnstillend, helpt bij overprikkeldheid van het zenuwstelsel en gaat hyperventilatie tegen. De steen heeft een positieve invloed op verkoudheid, astma, ogen, keel, geslachtsorganen en ontkrampt bij spanningen. Tijgeroog kan nuttig zijn voor mensen met persoonlijkheidsstoornissen en depressies.

Goudgele tijgeroog is een goede steen om te dragen tijdens examens.

Heel geschikt voor sterrenbeelden: Tweelingen en leeuw

www.edelstenenenmineralen.nl

 €111

Bollen

werking van bollen.pdf Download

 maat +/-  omschrijving / werking  prijs
  jaspis dalmatiër 1

 doorsnede

 75mm

 830 gram

 

Chakra's: 1e en 2e 

Dalmatiër jaspis is een sterk beschermende steen die evenwichtiger maakt. Het beschermt tegen straling en negatieve energie en helpt deze energie uit het lichaam te verwijderen. Daarnaast helpt de steen mensen die te rationeel zijn en mensen die hun gedachten stroom niet kunnen stoppen, meer tot rust te komen. Dalmatiër jaspis werkt opbeurend en geeft energie. Hierdoor kan het depressie verminderen en nachtmerries verminderen. Fysiek heeft het een positieve werking op het kraakbeen, de zenuwen, verstuikingen en reflexen.

www.edelstenenenmineralen.nl

 

 € 88
jaspis dalmatiër 2

 doorsnede

 70mm

 670 gram

Chakra's: 1e en 2e 

Dalmatiër jaspis is een sterk beschermende steen die evenwichtiger maakt. Het beschermt tegen straling en negatieve energie en helpt deze energie uit het lichaam te verwijderen. Daarnaast helpt de steen mensen die te rationeel zijn en mensen die hun gedachten stroom niet kunnen stoppen, meer tot rust te komen. Dalmatiër jaspis werkt opbeurend en geeft energie. Hierdoor kan het depressie verminderen en nachtmerries verminderen. Fysiek heeft het een positieve werking op het kraakbeen, de zenuwen, verstuikingen en reflexen.

www.edelstenenenmineralen.nl

 € 77
jaspis dalmatiër 3

 doorsnede

 60mm

 337 gram

Chakra's: 1e en 2e 

Dalmatiër jaspis is een sterk beschermende steen die evenwichtiger maakt. Het beschermt tegen straling en negatieve energie en helpt deze energie uit het lichaam te verwijderen. Daarnaast helpt de steen mensen die te rationeel zijn en mensen die hun gedachten stroom niet kunnen stoppen, meer tot rust te komen. Dalmatiër jaspis werkt opbeurend en geeft energie. Hierdoor kan het depressie verminderen en nachtmerries verminderen. Fysiek heeft het een positieve werking op het kraakbeen, de zenuwen, verstuikingen en reflexen.

www.edelstenenenmineralen.nl

 € 55

Calciet 1, lichtgoud / honing calciet

 

 doorsnede
 50 mm
 

Chakra's: 1, 3, 6 (3e oog)

Calciet is erg wakker en helpt je om je dromen te verwezenlijken. Calciet zuivert en pakt de hoogste resonanties uit de Kosmos op! Stuurt je naar binnen en naar buiten, maar altijd in helderheid!

Calciet activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Het verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust. Calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan. Het kan negatieve energie uit een ruimte absorberen (regelmatig reinigen). Fysiek stimuleert het de stofwisseling en het immuunsysteem en bevordert groei in kinderen. Het heeft een gunstige werking op het hart en hartritmestoornissen, het skelet, de gewrichten en stimuleert de calciumopname.

Naast deze algemene eigenschappen  activeert en stimuleert Honing Calciet lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed.

www.edelstenenenmineralen.nl

€ 33

Calciet 3, helder / optisch calciet

 

 doorsnede
 50 mm
 

Chakra's: allen

Calciet activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Het verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust. Calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan. Het kan negatieve energie uit een ruimte absorberen (regelmatig reinigen). Fysiek stimuleert het de stofwisseling en het immuunsysteem en bevordert groei in kinderen. Het heeft een gunstige werking op het hart en hartritmestoornissen, het skelet, de gewrichten en stimuleert de calciumopname.

Calciet optisch of helder bevordert een optimistische levenshouding, En is een krachtig reiniger van ruimtes, verwijdert negatieve energie, verbindt emoties met het intellect, Possitief effect op motivatie, Vermindert spanningen.

www.rubenrobijn.nl

€ 33  

Calciet 5, helder / optisch calciet

 

 doorsnede
 50 mm
Chakra's: allen

Calciet activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Het verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust. Calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan. Het kan negatieve energie uit een ruimte absorberen (regelmatig reinigen). Fysiek stimuleert het de stofwisseling en het immuunsysteem en bevordert groei in kinderen. Het heeft een gunstige werking op het hart en hartritmestoornissen, het skelet, de gewrichten en stimuleert de calciumopname.

Calciet optisch of helder bevordert een optimistische levenshouding, En is een krachtig reiniger van ruimtes, verwijdert negatieve energie, verbindt emoties met het intellect, Possitief effect op motivatie, Vermindert spanningen.

www.rubenrobijn.nl

€ 33  

Calciet 6, goud

 

 doorsnede
 50 mm
 

Calciet activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Het verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust. Calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan. Het kan negatieve energie uit een ruimte absorberen (regelmatig reinigen). Fysiek stimuleert het de stofwisseling en het immuunsysteem en bevordert groei in kinderen. Het heeft een gunstige werking op het hart en hartritmestoornissen, het skelet, de gewrichten en stimuleert de calciumopname.

Naast deze algemene eigenschappen hebben
€ 33  

Calciet 7, helder / optisch calciet

 

 doorsnede
 50 mm
 Chakra's: allen

Calciet activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Het verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust. Calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan. Het kan negatieve energie uit een ruimte absorberen (regelmatig reinigen). Fysiek stimuleert het de stofwisseling en het immuunsysteem en bevordert groei in kinderen. Het heeft een gunstige werking op het hart en hartritmestoornissen, het skelet, de gewrichten en stimuleert de calciumopname.

Calciet optisch of helder bevordert een optimistische levenshouding, En is een krachtig reiniger van ruimtes, verwijdert negatieve energie, verbindt emoties met het intellect, Possitief effect op motivatie, Vermindert spanningen.

www.rubenrobijn.nl

€ 33  

Calciet 8, helder / optisch calciet

 

 doorsnede
 50 mm
 

Chakra's: allen

Calciet activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Het verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust. Calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan. Het kan negatieve energie uit een ruimte absorberen (regelmatig reinigen). Fysiek stimuleert het de stofwisseling en het immuunsysteem en bevordert groei in kinderen. Het heeft een gunstige werking op het hart en hartritmestoornissen, het skelet, de gewrichten en stimuleert de calciumopname.

Calciet optisch of helder bevordert een optimistische levenshouding, En is een krachtig reiniger van ruimtes, verwijdert negatieve energie, verbindt emoties met het intellect, Possitief effect op motivatie, Vermindert spanningen.

www.rubenrobijn.nl

€ 33  

Calciet 9, goud / honing calciet

 

 doorsnede
 50 mm
 

Chakra's: 1, 3, 6 (3e oog)

Calciet activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Het verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust. Calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan. Het kan negatieve energie uit een ruimte absorberen (regelmatig reinigen). Fysiek stimuleert het de stofwisseling en het immuunsysteem en bevordert groei in kinderen. Het heeft een gunstige werking op het hart en hartritmestoornissen, het skelet, de gewrichten en stimuleert de calciumopname.

Naast deze algemene eigenschappen  activeert en stimuleert Honing Calciet lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed.

www.edelstenenenmineralen.nl

€ 33
 aragoniet 1

 doorsnede

 70mm

 645 gram

Chakra's: 3e en 7e

Aragoniet werkt aardend, stabiliserend en kalmerend. Het helpt je even een pas op de plaats te doen en tot rust te komen bij overstimulatie en stress. De steen herstelt het evenwicht bij een te snelle spirituele of lichamelijke ontwikkeling en gaat hiermee overbelasting tegen. Aragoniet werkt kalmerend bij overgevoeligheid, innerlijke onrust, spanningen en woede. De steen biedt kracht en ondersteuning en bevordert flexibiliteit, tolerantie, geduld, concentratie, discipline en acceptatie. Fysiek werkt aragoniet verwarmend en krampopheffend en heeft een positieve werking op verkoudheid, calcium opname en de botten, de spijsvertering en het immuunsysteem.

www.edelstenenenmineralen.nl

 

 € 22

 

  

 

 € 33

Boeddha   &  Kwan Yin

Boeddha's.pdf
Download             

Kwan Yin.pdf
Download

 hxbrxd +/-

    gewicht

       omschrijving   prijs
 tijgeroog

 55x50x20mm

 100 gram

   € 33

jade lichtgroen

 

 55x50x20mm

 100 gram

  € 33

 

 

  

   

 Boeddhin 1

 140x95x75mm

Kunststof (beschilderd)

Afkomstig van het Buddha Museum in Traben Trarbach

€ 12.50
Boeddhin 2

 

 80x55x70mm

Kunststof (beschilderd)

 

Afkomstig van het Buddha Museum in Traben Trarbach
 € 7,50

 Kwan Yin wit groene jade

 

 

 

 

 

 48x30 mm  Kwan Yin, onze goddelijke moeder als hanger aan rood koord  € 22

 sneeuwvlok obsidiaan

 

 

 

 35x18x10mm

 12 gram

Heel fijn beeldje van onze Moedergodin Kwan Yin om haar dichtbij je te kunnen dragen  € 13

 jaspis rood

 

 

 

 

 

 35x18x10mm

 12 gram

Heel fijn beeldje van onze Moedergodin Kwan Yin om haar dichtbij je te kunnen dragen  € 13

 goldflush brons

 

 

 

 

 35x18x10mm

 12 gram

Heel fijn beeldje van onze Moedergodin Kwan Yin om haar dichtbij je te kunnen dragen  € 13

 hematiet

 

 

 35x18x10mm

 12 gram

Heel fijn  beeldje van onze Moedergodin Kwan Yin om haar dichtbij je te kunnen dragen  € 13

 licht rookkwarts

 

 

 

 35x18x10mm

 12 gram

Heel fijn beeldje van onze Moedergodin Kwan Yin om haar dichtbij je te kunnen dragen  € 13

 opaliet

 

 

 

 35x18x10mm

 12 gram

Heel fijn beeldje van onze Moedergodin Kwan Yin om haar dichtbij je te kunnen dragen  € 13

amethist

 

 

 35x18x10mm

 12 gram

Heel fijn beeldje van onze Moedergodin Kwan Yin om haar dichtbij je te kunnen dragen  € 13

 rozenkwarts ( is echt licht roze, wat op foto niet duidelijk overkomt)

 

 35x18x10mm

 12 gram

Heel fijn beeldje van onze Moedergodin Kwan Yin om haar dichtbij je te kunnen dragen  € 13

 sodaliet

 

 35x18x10mm

 12 gram

Heel fijn beeldje van onze Moedergodin Kwan Yin om haar dichtbij je te kunnen dragen  € 13

 labradoriet

 

 35x18x10mm

 12 gram

Heel fijn beeldje van onze Moedergodin Kwan Yin om haar dichtbij je te kunnen dragen  € 13

Harten

Harten van goud.pdf
Download

     

bergkristal

 

 

 

45x40x25mm   € 22

calciet oranje geel

 

    € 18

jaspis rood

 

 

 

30x35x20mm   € 11

 sneeuwvlok obsidiaan

 

 

 45x47x20mm    € 20

seleniet oranje

 

 40x40x20mm   € 11

seleniet wit

 

 55x55x25mm

of

 

70x60x22mm
 

€ 15

 

 

€ 22

 jade lichtgroen

 

 

 

 45x40x25mm   € 15

Merlijn de Tovenaar

maat - gewicht   prijs

Merlijn Sodaliet

 

h 40 mm, d 20 mm, br 30 mm    € 22

Merlijn Hematiet

 

h 40 mm, d 20 mm, br 30 mm    € 22

Merlijn Carneool

 

 

 h 40 mm, d 20 mm, br 30 mm   € 22

Merlijn Bergkristal

 

 h 40 mm, d 20 mm, br 30 mm    € 22

Merlijn Rozenkwarts

 

 h 40 mm, d 20 mm, br 30 mm    € 22

Merlijn Rode Jaspis

 

 h 40 mm, d 20 mm, br 30 mm    € 22

Merlijn Groene Aventurijn

 

 h 40 mm, d 20 mm, br 30 mm    € 22

Merlijn Opaliet

 

 h 40 mm, d 20 mm, br 30 mm    € 22

Merlijn Labradoriet

 

 h 40 mm, d 20 mm, br 30 mm    € 22

Merlijn Amethist

 

 h 40 mm, d 20 mm, br 30 mm   € 22

Merlijn Goldflush / goudsteen brons

 

 h 40 mm, d 20 mm, br 30 mm    € 22

Piramide 

Piramides.pdf
Download

     

Talismanstenen / Indianenstenen

Talismanstenen in tabel met uitleg en verklaring van symbolen.pdf
Download

     

wit howliet, sodaliet, rode jaspis, rozenkwarts, geel aventurijn

  Talismanstenen in tabel met uitleg en verklaring van symbolen.pdf
Download
per stuk 10

bergkristal-agaat

  Talismanstenen in tabel met uitleg en verklaring van symbolen.pdf
Download
 

carneool

 

  Talismanstenen in tabel met uitleg en verklaring van symbolen.pdf
Download
per stuk€ 10

unakiet

 

  Talismanstenen in tabel met uitleg en verklaring van symbolen.pdf
Download
 per stuk € 10

amethist

 

   Talismanstenen in tabel met uitleg en verklaring van symbolen.pdf
Download
 € 8

jaspis

  Talismanstenen in tabel met uitleg en verklaring van symbolen.pdf
Download
per stuk € 8 of €10

 sneeuwvlok obsidiaan

 

 

  Talismanstenen in tabel met uitleg en verklaring van symbolen.pdf
Download
 per stuk € 10

Ankh - het Egyptisch kruis 

Ankh teken.pdf
Download

 +/_ maat  omschrijving /werking  

 mookaïet

 

 

 40x30mm    € 15

 jade lichtgroen

 

 

 40x30mm    € 15

Schelpen 

Schelpen symboliek.pdf
Download

     

schelpen

 

 prijzen varieren van € 3 - € 25

deze schelpen komen van over heel de wereld en zijn een rijk bezit in iedere huiskamer.

Eerdaags zal ik hier een overzicht plaatsen.

voor meer info over schelpen:

Schelpen symboliek.pdf
Download
 

Sieraden

     

 

     € 12

Kwan Yin wit groene jade

 

 

 

 45x30mm hanger aan rood koord  € 22

 sarder hanger

 

 

 

IS AFGEPRIJSD, was €25

hanger aan halssnoer

 € 15

carneool armband

 

    € 12

honing jade armband

 

    € 12

rozenkwarts armband 1

 

     

 rozenkwarts halsketting

 

    € 15

 tijgeroog halsketting

 

 

    € 15

jade vlinder

 

  hanger aan koord € 10
 

 

   hanger aan koord  € 10

 kinder armbandjes

 

 

 

3 stuks voor:

stel zelf samen (zie ook foto hieronder)

 € 5

 kinder armbandjes

 

 

 

3 stuks voor:

stel zelf samen (zie ook foto hierboven)

 € 5

 frivole spiraal armband 1

 

  zeer geschikt voor de wat dikkere polsen          € 20

 frivole spiraal armband 2

 

 

  zeer geschikt voor de wat dikkere polsen  € 20

Trommel- en ruwe stenen los

     

valkenoog

 

 

familie van de tijgeroog

ik verkoop ze per stuk en kosten afhankelijk van de maat:

€ 3 of € 5
 

versteend hout steen plat

 

     € 11

 ryoliet

 

 

 

 

 per stuk € 8

 pyriet

 

 

     per stuk € 5

 toermalijn zwart

 

 

     per stuk € 5

 sodaliet

 

 

     2 voor € 5

 aquamarijn

 

 

              €0,35 per gram

 Lemurisch kwarts

 

 

   

€0,48 per gram

 blauw kwarts

 

 

     per stuk € 4

amethist

 

 

     

bergkristal

 

 

     

calciet blauw

 

 

     

zonnestenen

 

 

     

jade groen

 

 

 

     

calciet geel

 

 

     

lapis lazuli

 

 

     

opaliet

 

 

     

rutielkwarts

 

 

     

chiastuliet - kruissteen

 

     

jaspis rood

 

 

     

rozenkwarts

 

 

     

 Abalone schelp vol met geluksstenen

 

 

  geluksschelp deels gevuld met mooie half edelsteentjes € 25

 polychrome jaspis

 

 

   afhankelijk van maat verkoop ik ze per stuk  € 3 of € 5

Overig

     

koker gevuld met 130 gram edelsteentjes

 

    € 11

 edelstenenset

 

 

 

    € 22

 

Algemene voorwaarden STERRENPOORT

Alle producten worden geleverd door
Sterrenpoort LeMUria Hathor Healing in Oegstgeest:
Rosa Spierlaan 14, 2343 PT, Oegstgeest, www.sterrenpoort.com.

CONTACT: Maria@sterrenpoort.com of via 06 57 267 011.

Door mijn volle agenda verzoek ik U, om bij een belangrijke vraag een duidelijk ingesproken bericht achter te laten, waarna ik zo spoedig mogelijk terug zal bellen. Als ik op reis ben, zal ik op een later moment pas kunnen reageren.

Mijn mobiele telefoonnummer is nimmer bestemd voor reclame doeleinden en merchandising en mag hier dus ook neit voor gebruikt worden.

Alles in mijn Hathor Webshop staat in mijn Healing praktijk. Heel soms kan een artikel op de dag van bestelling net verkocht zijn aan een cliënt die ik behandeld heb. Ik vraag hiervoor uw begrip. 

Mocht ik een keer een product niet kunnen leveren, dan zal ik het bedrag zo spoedig mogelijk aan de besteller retour overmaken.

Getoonde prijzen zijn altijd inclusief BTW

Al mijn kristallen en schedels verzend ik aangetekend via PostNRetourneren & Herroepingsrecht

De bedenktijd

Als u koopt op afstand hebt u een wettelijke bedenktijd van veertien dagen. Uw bedenktijd begint op de dag nadat u het product hebt ontvangen. Koopt u geen product maar een dienst? Dan gaat de bedenktijd in op de dag nadat u de dienst bestelt. Koopt u een product en een dienst samen? Dan begint de bedenktijd ook pas op de dag nadat u het product krijgt.

Wat moet ik doen als ik mijn bestelling wil afzeggen of retourneren?

Wilt u een kristal of aanverwant artikel terugsturen? Laat mij dit binnen de 14 dagen bedenktijd weten door een mail te sturen naar: info@sterrenpoort.com. Met daarin opgenomen wat u afzegt of retourneert, uw bankrekening en volledige naam.
Het artikel dient heel goed verpakt en uiteraard onbeschadigd bij mij afgeleverd te worden, waarna ik het bedrag (excl verzendkosten) op uw rekening zal terug storten.