Sterrenpoort Maria van der Geest
info@sterrenpoort.com

Gallactische Raad van LeMUria
Medical Sound Healing & Meditaties via Youtube

Van keer tot keer zullen hieronder vanuit de verschillende, vaak net heropende LeMUria Moeder Genezings Tempels, op afstand geleide Healingmeditaties/visualisaties geplaatst worden. Dit zijn medisch krachtig invoelend afgestemde Healingstromen, welke zich weer aan het opbouwen zijn. Vergeet dus niet om HIER vaker een kijkje te gaan nemen, want niet alles zal elders gepubliceerd worden.

Mijn krachtige LeMuriaanse verbinding met de heropende Moeder Genezing Tempels van LeMUria, zal ook jouw fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichamen via de 12 hoofd Meridianen flink gaan balanceren, harmoniseren alsook genezen tot diep in jouw D.N.A.

De door mij ingesproken Youtube video's, komen voort uit de Moederbron en zullen van uiteenlopende aard zijn, maar dienen altijd jouw Allerhoogste Healing & Transformatie Doel om je te ondersteunen het Gouden Moeder LeMUria deel weer terug in je bewustzijn te brengen door jouw zenuwstelsel op een rustige wijze te herstellen van het dagelijkse bombardement van chemische verontreinigingen. Deze verontreiniging komt voor in voedsel, kleding, reinigingsmiddelen als shampoo, was & zeepmiddelen, parfums, straling van wifi en radio- en t.v.-zenders, gif in water etc., welke een bijzonder negatief en soms zelfs een ziekmakend muterend effect hebben op ons dagelijks functioneren, via wisselende hersenfuncties en stemmingswisselingen. LET JIJ AL BEWUST OP WAT JE DAGELIJKS EET, WAAR JIJ JEZELF MEE REINIGT, OF JE ALLES GOED NASPOELT, WAT VOOR NAGELLAK & MAKE-UP JE GEBRUIKT, NAAR WELKE PROGRAMMA’S JE LUISTERT & KIJKT, MET WIE JE CONTACTEN ONDERHOUDT – VERGEET HIERBIJ VOORAL OOK NIET DE SOCIAL MEDIA-GROEPEN WAARAAN JE VERBONDEN BENT!  

 

ONTSPAN JE & STA OPEN VOOR NIEUWE WONDERLIJKE OPENBARINGEN & GENEZINGEN


 LeMUria Meditatie via het LeMUriaanse Versteend Hout Bewustzijn

Mijn Sterrenpoort Skull Trio OMEGA van Versteend Hout wil iedereen en met name degene die mijn werk nog niet van dichtbij kennen,  alvast eens inspireren via deze onlangs vrij gegeven meditatie. Dit willen ze om ons te helpen en van dienst te zijn bij het sneller leren aarden, het verankeren - ofwel gronden! Wie onderstaand Youtube filmpje gaat beluisteren, krijgt een stevige gronding en diepere reinigingsoefening aangereikt!

Voor de afbeelding van mijn Youtube-opname, heb ik een foto gemaakt van mijn Versteend Hout skull 'Uhr ALL' als woordvoerster van het Versteend Hout Trio in beeld. Zij staat als skull fysiek achter in mijn tuin in Oegstgeest en is continue afgestemd op haar Domicilie Bewustzijn  in de Kristallijnen wereld down-under Uluru Rock in Australië. Terwijl de andere twee van het Trio OMEGA: Justice en Boomerang,  op mijn zolder, uitgelijnd staan en gericht staan op de Zon, Maan & het Sterrenbewustzijn van LeMUria in Moeder Aarde.

Het zijn Oerkrachten en flinke skulls van 46-32-26 kg!
Je begrijpt dat in mijn praktijk een opmerkelijk LeMUriaans grondingsveld van Versteend Hout is gecreëerd voor Moeder Aarde, en dat mijn Zielenwezen en Sterrenpoort een gigantische intermediair is tussen de LeMUriaanse Binnenaarde Sterrenhemel & de Sterrenhemel van het Multiversum!

Geniet zo vaak als je zelf wenst van deze visualisatie oefening in onderstaande YouTube opname. 

 

 


 

Golden Healing Flame LichtTransmissie: Op Weg naar Genezing 1

Ga lekker rustig zitten of liggen, laat je omringen door je kristallen en Klik op de volgende link om Youtube te openen en sluit daarna je ogen: https://youtu.be/Bl3l33ds2dU

 


  

 

 


Terwijl deze kaars wordt overgedragen van site naar site, zal de vlam van spirituele liefde en healing het pad blijven verlichten voor diegenen, die hun ware zelf willen leren kennen. Neem dit licht ook mee naar jouw pagina zodat het de weg naar liefde en healing mag verlichten. Kijk hoe het reist van een plaats naar de volgende en op die manier de hele wereld omarmt met hoop.

 

Copyright @ Maria van der Geest 2018