Sterrenpoort Maria van der Geest
info@sterrenpoort.com

Openbaar Waarheden op MP3 & Geschrift

Hieronder Openbaar ik Waarheden afkomstig uit LeMUria. 
Door mij verwoord op krachtige Helende MP3 opnames of YouTube

Waarheden in de vorm van Teksten/Healingmeditaties/Activaties/Visualisaties/Gebeden. Dit zijn krachtig invoelend afgestemde Healingstromen, welke zich maandelijks op Moeder Aarde, vooral tijdens Volle Maan, aan het opbouwen zijn. Vergeet dus niet om HIER regelmatig een kijkje te nemen. Enkele publiceer ik ook op mijn Blog 'LeMUria & de Hathors inspireren jou!', waar ze meestal een onderdeel zijn van een Bericht. Iedereen kan zich op mijn Blog gratis Abonneren in de linkerkolom. Je ontvangt dan een e-mail in je mailbox zodra ik een nieuw Bericht-Boodschap-MP3 heb geplaatst.

Mijn krachtige verbinding met de Moeder Genezing & Gebeden Tempels in LeMUria, zal ook jouw fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichamen via de 12 hoofd Meridianen en 108 nadi's uitbalanceren, harmoniseren met je Ziel dankzij de genezende frequenties van mijn stem en de begeleidende muziekfragmenten op de achtergrond tot diep in jouw D.N.A. 


 ONTSPAN JE & STA OPEN VOOR OPENBAAR WAARHEDEN VANUIT DE LEMURIA


 

VOORAF MAAK IK EERST HET VOLGENDE WERELDKUNDIG

Mijn, op LeMUria afgestemde, MP3's zijn van uiteenlopende aard en dienen allen om jouw Zielsfrequenties te verhogen met Tonen en Helende Frequenties, welke ik zelf via mijn Bezielde LeMuriaanse LevensPad heb mogen ophalen uit de LeMuriaanse Moeder & ZonBron. Enkel en alleen om jou als luisteraar alsmaar dieper inzichzelf te laten geloven, te genezen van oude OerTrauma's, waardoor ook jouw Ziel dieper in haar of zijn fysieke lichaam zal kunnen dalen. Tijdens dit Proces ondersteun ik je graag, want velen zijn haar alleroudste Gouden LeMUria Zielsfrequenties kwijtgeraakt. Doordat ik inmiddels weer Toegang heb tot de oude Waarheden van LeMuria, kan ik ook jouw Gouden LeMUria ZielsToonfrequentie terugvinden en laten ontwaken met mijn helende Wonderbaarlijke Initiaties richting jouw INNATA - jouw WezenZielenSter - door middel van Klanken, Kleuren en zelfs Geuren. Alleen jouw enige echte LeMUriaanse ZielsSterKracht zal dan weer aan kracht gaan winnen vanuit de LeMUria Moeder ZonBron en in jouw Hoger Bewustzijn stralen. Hoezo 'enige echte' zal jij je nu afvragen?
Omdat er 'Spirituele Nep-Fraudeurs' leven onder de zogenaamde Verlichte Zielenwerkers. Zij durven zonder te verblikken en te verblozen het predicaat 'KristalHealer' of 'LeMUria' op hun Certificaat of schijn Diploma te plakken, terwijl ze daar niet eens mogen komen! Laat staan het vermogen hebben om BronHealing te kunnen geven.
 

Lieve LeMUrianen, laat je niet zo maar wat wijsmaken! Wees waakzaam! Voel als je bij een Opleiding, Workshop, (Kristal) Healer, Energetisch Therapeut, Medium of wat dan ook bent OF jij je daar op je gemak voelt! Of ze jouw Ziel werkelijk Herkennen? Sommige weten het heel mooi te brengen maar doen niets anders dan jouw Bezielende frequenties ombuigen, naar beneden halen, verminken en ZielsLicht afpakken, waardoor ze zich dan weer enkele maanden 'SchijnVerlicht' kunnen voelen en jou in tussentijd zogenaamde 'hun' wijsheden te vertellen, gestolen Kennis van het internet of boekjes, fraai uit het hoofd geleerd! Kortom IMMITATIE GODEN EN GODINNEN.

Naar mijn Praktijk, worden door de 'Meesters van Licht' regelmatig foutief behandelde, misbruikte clënten gezonden, om hier weer in hun kracht gezet te worden! Vele namen van befaamde Praktijken zaten hier tussen én zij praktiseren nog steeds in Nederland of elders op Moeder Aarde. Sommige reizen soms met hele lichtwerkersgroepen naar uiterst helende krachtplaatsen, wordt bijna als hun goeroe gezien en hebben vaak nog een boek geschreven ook.

Pas dus op, want dit vindt stelselmatig plaats! Meestal opereren ze niet wetend wat échte LeMUriaanse Wijsheid is. Vaak onbewust wordt je naar hen toegelokt door hun energie om vervolgens jouw Oude LeMUriaanse Wijsheid stiekum te gebruiken, om nog hun eigen gaten te dichten, die ze zelf ten tijde van de ondergang van LeMUria en Atlantis, hebben gecreeërd door hun onkunde, waarbij jij en ik toen ook al eerder in de val gelokt werden.

Wij Oud LeMUrianen beschikten over de enige echte ware Scheppende Coderingen, eigenlijk Goderingen genoemd! Doordat ze toen zulke grote onwaarheden hebben verkondigd, zullen ze nu hun eigen fouten alsnog dienen op te lossen en zij leven dus opnieuw tussen ons in.

Denk goed na en blijf op afstand van de persoon in kwestie als je twijfelt. Het kan ook een van de deelnemers zijn die heel graag tijdens een workshop of reis naast je komt zitten. Zeg niets, maar verlaat op een rustige wijze de cursus of wat dan ook. Trek je terug uit hun energieveld, vraag aan je Hoger Zelf of je misbruikt bent! Als je twijfelt of er in jouw energieveld is ingebroken, kan je (het liefst onmiddelijk) een afspraak in mijn Sterrenpoort maken om de 'inbraak' ongedaan te maken.

Als je het wenst kan ik je voor de veiligheid een tijd lang onder mijn Hoede nemen en jou  LeMUriaanse herstelcoderingen blijven sturen, waar jij niets voor hoeft te betalen!  

LeMUriaanse Healing geven is een Vak apart én niet te leren via een aardse methode van scholing! Hier gaan vele levens overheen. Bij mij zie je dan ook geen Certificaat of Diploma aan de muur hangen! Natuurlijk ben ik wel aards geschoold, maar is dit niet de basis van mijn werk, het was louter een aanvulling. Wat je wel in mijn Healingkamer ziet staan zijn machtige krachtige LeMUriaanse Kristallen, Drakinnen en Skulls die iedere cliënt, lezer & luisteraar onderdompelen in een liefdevol LeMUriaanse Lichtbad van Kosmische Klanken-Kleuren-Geuren.

OM MANI PADME HUM


YouTube Opname om je diep te reinigen, te gronden en af te stemmen op LeMUria:

LeMUria Meditatie via het LeMUriaanse Versteend Hout Bewustzijn

Voor de afbeelding van mijn Youtube-opname, heb ik een foto gemaakt van mijn Versteend Hout skull 'Uhr ALL' als woordvoerster van het Versteend Hout Trio in beeld. Zij staat als skull fysiek achter in mijn tuin in Oegstgeest en is continue afgestemd op haar Domicilie Bewustzijn  in de Kristallijnen wereld down-under Uluru Rock in Australië. Terwijl de andere twee van het Trio OMEGA: Justice en Boomerang,  op mijn zolder, uitgelijnd staan en gericht staan op de Zon, Maan & het Sterrenbewustzijn van LeMUria in Moeder Aarde. Het zijn Oerkrachten en flinke skulls van 46-32-26 kg! Je begrijpt dat in mijn praktijk een opmerkelijk LeMUriaans grondingsveld van Versteend Hout is gecreëerd voor Moeder Aarde, en dat mijn Zielenwezen en Sterrenpoort een gigantische intermediair is tussen de LeMUriaanse Binnenaarde Sterrenhemel & de Bovenaarde Sterrenhemel!

Geniet zo vaak als je zelf wenst van deze visualisatie oefening in onderstaande YouTube opname. 

 


OP LEMURIA AFGESTEMD MP3 GELUIDSOPNAMES


Mijn eigen gecomponeerde en ingezongen 'LeMUria is Coming Home' Song & Mantra:

LeMUria is Coming Home

Meer info omtrent deze song? Klik dan HIER.


8 januari 2019: Openbaar Waarheid van de Hoge LeMUria & Hathor Raad

Op Weg naar Genezing vanuit de 1e geopende Piramide Tempel van Kwan Yin: Met iedere Volle Maan een hernieuwde DrakenToon MP3


Maart 2019: Openbaar Waarheid door de Hoge LeMUria & Hathor Raad

LICHTBOODSCHAP van Meester Jezus & Maria Magdalena. Jezus sprak tot mij aan de vooravond van de Aardehealingreis rond 21 maart 2019 naar het Karmel Moedergebergte, Haifa in Israël MP3


10 april 2019:Openbaar Waarheid van de Hoge LeMUria & Hathor Raad

Op Weg naar LeMUria - toegesproken door Moeder Aarde  MP3


Mei 2019: Openbaar Waarheid van de Hoge LeMUria & Hathor Raad

Belangrijk Bericht gelardeerd met krachtige coderingen t.b.v. van  alle Oud LeMUrianen die momenteel op Moeder Aarde ergens leven MP3


31 juli 2019: Openbaar Waarheid van de Hoge LeMUria & Hathor Raad

Zie Blogbericht 'Openbaar Waarheid & Gebed voor Volle Manen aug-dec 2019'

 


 

Ik sluit deze internetpagina af met de woorden dat:

  1. Mijn Opnames geen genezing kunnen garanderen en nooit in de plaats zal komen van een bezoek aan de huisarts en/of specialist
  2. Mijn Opnames niet beluisterd mogen worden tijdens het besturen van een voertuig
  3. Mijn Opnames niet beluisterd mogen worden tijdens het werken aan machines of tijdens andere werkzaamheden
  4. De Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk gesteld kunnen worden voor enigerlei letsel welke voortvloeien uit de toepassing van het beluisteren of het opvolgen van de op deze Website aanbevolen werkmethoden. Ieder dient hierbij haar/zijn eigen verantwoordelijkheid te dragen. 

 


Terwijl deze kaars wordt overgedragen van site naar site, zal de vlam van spirituele liefde en healing het pad blijven verlichten voor diegenen, die hun ware zelf willen leren kennen. Neem dit licht ook mee naar jouw pagina zodat het de weg naar liefde en healing mag verlichten. Kijk hoe het reist van een plaats naar de volgende en op die manier de hele wereld omarmt met hoop.

 

Copyright @ Maria van der Geest 2019