Sterrenpoort Maria van der Geest
info@sterrenpoort.com

Doe ook eens mee aan een 'LeMUria Healing Licht Cirkel'
op Krachtdagen in 2020 en Volle Manen in 2021

 

 

 

Op alle Volle Manen t/m sept leid ik in 2021 tussen 20-21 uur op Afstand, een krachtige LeMUria AardeHealing LichtCirkel, geleid vanuit de Moeder Bron van al het Leven onder de Uluru Rock in het Versteend Hout domein van LeMUria.

Als Goddelijke Moeder Maria Drie-Eenheid zal ik met de deelnemers die zich aangemeld hebben voor de LichtCirkel door het kopen van Healing Ticket of Volle Maan Abonnement, maandelijks een Regenboog Holygram ontvangen in onze LeMUria LichtCirkel om waar dit nodig is, in de diepere lagen van MOeder Aarde vele obstakels op te ruimen om elders Poorten te openen op van oorsprong LeMUria Krahtplaatsen. Dit doen we gesteund door alle Natuurwezens. Onder andere met de Eenhoorn-, Draken en Elvenwereld, maar ook de  Dolfijnen, Walvissen, Schildpadden, ZeeMeerminnen onder de magische leiding van Merlijn(a) en onze Oer LeMUriaanse Scheppende en Helende talenten.

Voor alle Volle Manen in 2021 verwijs ik je naar: www.mariavandergeest.com 
Voor het kopen van een Hathor Healing Ticket + geleide MP3's verwijs ik je naar mijn  LeMUria Healing Webshop

 

 

Terwijl deze kaars wordt overgedragen van site naar site, zal de vlam van spirituele liefde en healing het pad blijven verlichten voor diegenen, die hun ware zelf willen leren kennen. Neem dit licht ook mee naar jouw pagina zodat het de weg naar liefde en healing mag verlichten. Kijk hoe het reist van een plaats naar de volgende en op die manier de hele wereld omarmt met hoop.

 

Copyright @ Maria van der Geest 2020