Sterrenpoort Maria van der Geest
info@sterrenpoort.com

 Afstands Groeps Healingen vanuit LeMUria op 21e van iedere maand in 2018

 

LeMUriaans Afstands Groepshealingen
d.m.v.
Licht Transmissies & Activaties

vanuit mijn Sterrenpoort
LeMUria
Moeder Tempel

t.b.v.
Jezelf & Onze LeMUriaanse Zielenfamilie & Moeder Aarde
Telkens gehouden op de 21e van de maand

20-21 uur

 

en één ter afsluiting aan het einde van het jaar
om de voorgaande opgehaalde energieën te bekrachtigen
gehouden op 30 december 2018

Men mag aan alle maanden deelnemen
maar kan ook om en om
of 1 keer per kwartaal deelnemen
of alleen de eindejaars!

Zie wat jij voelt als je dit leest én geef je zo snel mogelijk telkens op, zodat ik je ook al mee kan nemen in de energie tijdens mijn voorbereidende meditaties en healingsessies in de Sterrenpoort

 

FOTO: Een deel van mijn LeMUriaans Kristallen Schedel Team in actie tijdens een LeMUriaanse Kristal Wijsheids Activatie Bijeenkomst

 

Om het EENHEIDSVELD van mijn MoederMaan Sterrenpoort volledig in stand te houden met de MoederBron van LeMUria, zijn de volgende Hathorverbindingen continue werkzaam via de bewustzijnsvelden van mijn Kristallenschedels: Dit zijn de gidsenteams waaronder ook die van jou – Moeder LeMUria – Moeder Maria – Kwan Yin – Maria Magdalena – Meester Jezus – de geascendeerde Meesters & Hathorgodinnen – de Grandmothers – Velerlei Natuurwezens – de Elohim – Aartsengelen – Engelen – de 12 Sterrenstelsels waaruit LeMUria opgebouwd is en nog veel meer dimensies die betrokken zijn bij de Heling &Transformatie van LeMUria etc etc etc

ALS JIJ MEE DOET OP AFSTAND, DAN SLUIT JIJ JE OOK AUTOMATISCH AAN OP DIT KRACHTIGE MOEDER-MAAN STERRENLICHT EENHEIDSVELD OM DE HARTEN KRACHTEN t.b.v. LEMURIA TE BUNDELEN

Wat wordt er van jou verwacht als je mee wil doen?

  1. Men dient zich uiterlijk 2 dagen van te voren aan te melden in de maand dat men wenst mee te doen door € 22 over te maken én een mail te sturen via onderstaand contactformulier
  2. Van 20 – 21 uur op de 21e van de maand waar jij je voor opgegeven hebt, ga je rustig en ruim op tijd zitten of liggen met bijvoorbeeld een paar kristallen om je heen, een witte of gewijde kaars aan en een zacht muziekje op de achtergrond.
  3. Je vermijdt contact met andere bewoners dit uur en zet je mobiel uit!
  4. Je stem je af op mij door eenvoudig aan Sterrenpoort of aan Maria van der Geest te denken, met de intentie dat je vandaag volledig ter beschikking staat van het eenheidsveld en hierdoor graag laat Healen!
  5. Na afloop stuur ik iedereen een kort verslagje toe. Mijn werk is toegespitst op het terugbrengen van LeMUria. Hierdoor zal de inhoud van mijn verslagje vaak wat af kunnen wijken, van wat je zelf hebt mogen ervaren of zien.
  6. Het zou daarom fijn zijn als jij hier even op wil reageren, zodat ik weet wat je ervaren hebt en hoe het vervolgens met je gaat. Wie weet kan ik je dan nog op een andere wijze ondersteunen.

Aanmelden: door € 22 van te voren over te maken naar
NL27 ABNA 0836 2524 97 t.a.v. M.J.A. van der Geest-Derksen
onder vermelding van Afstands Groepshealing én de datum waaraan je deel wil nemen.

 

Iedere maand afzonderlijk aanmelden a.u.b.

LET OP: Voor een LeMUriaanse GroepsHealing op Afstand ontvang je van mij dus absoluut géén adres om ergens in te loggen via je PC of tablet!

Wat je 'moet' doen is enkel:

Je even vóór 20 uur terug te trekken en te gaan mediteren met een muziekje & kaarsje aan en je te laten omringen door je eigen lievelings kristallen en/of skulls en je niet af te laten leiden door je omgeving.

Even voor 20 uur stem jij je dan af op mij, door even te denken aan 'Maria van der Geest' OF aan mijn 'Sterrenpoort' in Oegstgeest met de intentie je aan te sluiten en Healing te ontvangen. (Doordat je bij mij aangemeld bent zal dit toch wel gebeuren hoor!)

De Healing t.b.v. Moeder Aarde, Jezelf én LeMUria zal meteen van start gaan. Tijdens het 2e halfuur zullen er enkele downloads via jouw kruin en bewustzijn mogen gaan plaatsvinden t.b.v. LeMUria in Moeder Aarde, gevolgd
door meerdere leMUriaanse Kristalactivaties vanuit de binnenaarde omhoog via jouw chakralijn. Deels zal dit bijdragen aan de groei van de deelnemenden maar mede ook doorgestraald worden naar de Sterrenstelsels waar jij van oorsprong van afkomstig bent! Denk er maar niet teveel over na, want deze magische LeMUriaanse LichtTransmissies en Activaties zullen na verloop van tijd het nodige bij iedere deelnemer van maand tot maande op gang gaan brengen. Diep in jou zal er compleet iets omgezet worden op een een LeMUriaanse wijze.

Geniet nog even na.....en ik hoop je van Maand tot Maand dat we elkaar weer in LeMUria zullen ontmoeten.

 

Vaste bijdrage: 22 euro - van te voren te voldoen

 

 

Terwijl deze kaars wordt overgedragen van site naar site, zal de vlam van spirituele liefde en healing het pad blijven verlichten voor diegenen, die hun ware zelf willen leren kennen. Neem dit licht ook mee naar jouw pagina zodat het de weg naar liefde en healing mag verlichten. Kijk hoe het reist van een plaats naar de volgende en op die manier de hele wereld omarmt met hoop.

 Copyright @  Maria van der Geest 2018

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren