Sterrenpoort Maria van der Geest
info@sterrenpoort.com

  2019
21 sept - 21 dec

 

LeMUria
Groeps Afstand Kwantum Healingen

samen met de Kwan Yin Draken

vanuit mijn Sterrenpoort
LeMUria
Moeder Tempel

t.b.v.

Moeder Aarde & je ZielZelve

en ter bundeling van de 4 jaargetijden een 5e op 30 december 2019

20-21 uur

 

Aanmelden: Eenmalig per kwartaal over te maken, maar 3 maanden doorwerkend, door € 33 van te voren over te maken naar: NL27 ABNA 0836 2524 97 t.a.v. M.J.A. van der Geest-Derksen onder vermelding van Afstands Groepshealing én Kristallen Schedel Activatie.

VOORAF ONTVANGEN DE DEELNEMERS EEN MP3 OPNAME OM TIJDENS DE GROEPSHEALING OP AF TE STEMMEN EN TE LUISTEREN.

 

Geef je voor bovenstaande data op om deel te nemen aan mijn LeMUriaanse Afstands GroepsHealingen & Activaties vanuit de Goddelijke Moeders LeMUria-Maria-Kwan Yin in de Gebeds & Genezing Tempels van LeMUria.

In LeMUria had men speciaal ingerichte genezing Tempels. Ook wel de Halls of Flame genoemd. In deze LeMUriaanse Tempels werd er doorlopend gebeden en gezongen om de kracht van de heilige Moeder Vlam hoog te houden. Dit was een niet-heidens karwei, waarbij er continue – volgens een bepaald ingesteld tijdspatroon –  onderling wisseling plaatsvond van Hoog Ingewijde Priesters.

Om de beurt kwamen hier honderden LeMUrianen op af om in trans te gaan. Ze namen dan plaats langs de zuilenrijen aan weerskanten van de Tempelhal, waar ze op speciale hiervoor ingewijde kristallijnen ligbanken plaats namen.

Er worden via mijn 4 Afstands GroepsHealingen telkens weer een volgende LeMUriaanse Hoofd Drakenpunt heropend, ergens liggend op de Draak/Drakin Lemniscaat stroom op Moeder Aarde. Klik en lees hiervoor op: Bloggbericht elders op internet. En luister naar het MP3 bericht elders op deze website

Dit verloopt via de 12 DNA strengen en de 12 meridianen, gekoppeld aan de 12 Moeder Drakenleylijnen van LeMuria, dwars door Moeder Aarde heen!

Iedere maand tijdens de Volle & Nieuwe Maan vinden er Activaties plaats vanuit mijn Sterrenpoort, maar tijdens de seizoenswisselingen op 21 mrt-21 juni-21 sept-21 dec, hebben deze een nog grotere impact op de energie voorziening én verandert er enorm veel in en op Moeder Aarde.Als je ééns per kwartaal mee zil doen door € 33 over te maken en je aan te melden, dan zal je vanaf het moment het bedrag gestort is, automatisch het hele volgende kwartaal Kwan Yin KristalHealing gaan ontvangen op afstand, waarmee ook Moeder Aarde via jouw deelname ondersteund doorlopend ondersteuning ontvangt.

Telkens in deze maanden, geef ik op Afstand de Groeps Kwantum Healing i.s.m. Draken, maar ook de Ancient skulls o.l.v. Moeder LeMuria. Meerdere LeMUriaanse Kristal Poorten, gekoppeld aan het Oude LeMuria & Atlantisrijk, zullen her en der rondom zo'n elementen Drakenpoort heropend worden. De LeMUriaanse OerDrakenTonen zullen via de Natuurwezens nieuwe verhoogde waardes & trillingen ontvangen, waardoor de helende vermogens van planten en kruiden herinnerd worden en zullen gaan toenemen. Dit zal mede ten goed komen van de gezondheid van iedereen die hieraan deel zal nemen, door meer balans tussen de Draken & Drakinnen energiestromen van Vuur-Water Lucht-Aarde in jouw fysieke lichaam. Je Immuunsysteem wordt opgewaardeerd en zal weer meer de regie over het eigen herstelprogramma ter hand kunnen nemen!

Doe mee en geef je op om ook zelf healing te ontvangen! Dan zal ook jij gaan bemerken dat je aan kracht wint en je stemming en gemoedstoestand met sprongen vooruit zullen gaan! 

 

Iedere Seizoenswisseling zal je op Afstand meegenomen worden naar een LeMUriaanse Vortexplaats ergens op de Draak-Drakin Cirkel

STA ALTIJD OPEN VOOR NIEUWE WONDERLIJKE GENEZINGEN

Wat wordt er van je verwacht als je mee wil doen?

  1. Dat men zich aanmeldt door vooraf € 33 over te maken én een mail vooraf stuurt naar: Maria@sterrenpoort.com
  2. Van 20 – 21 uur: ga je rustig en ruim op tijd zitten met je eigen Kristallen Schedel(s) en mogelijk ook een paar kristallen om je heen, een witte of gewijde kaars aan, bv een gewijde LeMUria kaars uit mijn praktijk
  3. Je stemt je af en zeg: IK STEM ME AF op de STERRENPOORT VAN LEMURIA. Kwan Yin Drakenenergie kom maar binnen en omhul mijn etherische Lichaam en mijn Aura
  4. Op klokslag 20 uur start je (als dat mogelijk is) met het beluisteren van DE TOEGEZONDEN MP3 OPNAME. Heb je geen pc, tablet of mobiel ter beschikking, dan zet je een rustig muziekje op om te visualiseren dat je krachtig verankerd bent met het Versteend Hout onder de Uluru Rock in Australië.
  5. Rond 20.30 uur ontvang je dan automatisch, terwijl je in meditatie afgestemd blijft, een eigen WitGouden LeMUriaanse Healing Transmissie vanuit LeMUria.
  6. Na afloop stuur ik jou nog een kort verslagje toe. Mijn werk is toegespitst op het terugbrengen van LeMUria in het bewustzijn van ons allen. Dit is een dimensie waar nog maar enkele Priesterzielen hun domein op orde hebben. Jij kan daarom via mij over hele unieke herinneringen en talenten weer gaan beschikken als je daar aan toe bent. 

 

Iedere keer apart aanmelden a.u.b.

 

 

Terwijl deze kaars wordt overgedragen van site naar site, zal de vlam van spirituele liefde en healing het pad blijven verlichten voor diegenen, die hun ware zelf willen leren kennen. Neem dit licht ook mee naar jouw pagina zodat het de weg naar liefde en healing mag verlichten. Kijk hoe het reist van een plaats naar de volgende en op die manier de hele wereld omarmt met hoop.

 Copyright @  Maria van der Geest 2018

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren