Sterrenpoort Maria van der Geest
info@sterrenpoort.com

Vanaf januari 2018 één dag per maand van 14 - 17 uur

 OPEN ZONDAGEN
'STERRENPOORT KRISTALSHOP'
 

&

om 10 uur & 12 uur

'LeMUriaanse

Kristal & Wijsheids Activaties'

als

'GESCHENKEN UIT DE HEMEL'  

via mijn Ancient Moederskull verbinding LeMUria
&

LeMUriaanse Kristallen Schedel Team

€ 33  

 


'Tempel van de Hemel' in Beijing
dé etherische woning van Kwan Yin, onze goddelijke moeder,
de godin van Mededogen en Barmhartigheid

 

De open zondagen staan gepland op

 25 febr - 25 mrt - 29 april - 27 mei - 24 juni

om 10 uur  & 12 uur

Zie onderaan voor DEELNAME & OPGAVE

wees er snel bij want VOL = VOL

 

Op deze zondagen stel ik mijn LeMUriaanse Kristal & Hathor Healing Praktijk open voor hen die zich verwant voelen met LeMUria en haar krachtige Kristallijnen netwerk.

Dit doe ik speciaal op verzoek vanuit de Sferen, omdat op ZONdag de serene rust vanuit het LeMUriaanse KristalRijk het beste voelbaar is. Het is immers dé dag van de week waarop de Gouden Straal uit de Alcyone ZonBron i.c.m. de Regenboog stralen van LeMUria het meest krachtig inwerken via mijn ZON-MAAN-STERREN verbinding. Juist voor hen die mijn 'Tempel  van de Hemel' op deze zondagen met een bezoek zullen gaan vereren in 2018 zal dit uitermate gunstig zijn.

Waarom? Omdat de Sterrenpoort één van de 13 LeMUriaanse OerMoeder Tempels op Moeder Aarde is. Een Tempelomgeving waar de Schepping gevende Coderingen van nieuw Leven via onze MoederMaan volop binnen zal blijven stromen. Deze Sterrenpoort was sinds de ondergang van LeMUria en Atlantis afgeblokt geraakt en is zich weer volledig aan het heropenen vanaf de zonnewende van 2017.  Op 2-2-2018=2-2-2 datum zal alles weer in volle glorie uitgelijnd staan en van hieruit alle kanten op uitstralen en stromen via de LeMUriaanse waterwegen van Moeder Aarde. Wil jij ook hier aan meehelpen en je eigen Hemelse Gechenken ontvangen die ik voor jou van heinde en verre heb opgehaald?

Bijvoorbeeld in LeMUria-Nieuw-Zeeland of in China, waar ik onlangs een bezoek mocht brengen aan de 'Tempel van de Hemel' in Beijing (het etherisch verblijf van onze goddelijke Moeder Kwan Yin, bij ons bekent als Maria). In beide landen heb ik een flink portie oud LeMuriaanse healingcoderingen tot mijn beschikking gekregen, om uit te delen in mijn eigen Sterrenpoort-Tempel. Voel maar wat het lezen van deze aankondiging met je doet! 

 


AVALON-Sterrenpoort skull

 

 Hoe krijgen mijn Kristal Wijsheids Activaties in  de ochtend vorm?

Op deze ZONdag kan men om de beurt plaatsnemen bij 6 verschillende kristallen schedels. Dit kan een hele grote zijn, maar ook een kleinere. Per maand zal dit (deels) verschillen. 

  • Eerste uur: Terwijl ik zachtjes muziek draai of bepaalde teksten voorlees, zal ik dienen als Lichtkanaal voor iedere deelnemer die voor elke kristallen schedel ongeveer 5 minuten plaats mag nemen om deze aan te kijken, vast te pakken of door het plaatsen van het voorhoofd tegen het 3e oog van mijn kristallen schedel. Ik zal hierbij soms aanwijzingen geven. Iedere kristallen skull zal een 'Crystal Light Transmission Activation' binnensluizen via haar connectie met het LeMUriaanse Kristallijnen Netwerk, welke automatisch zal leiden tot een Kristal Wijsheids Activering van eigen meegebrachte skull. De Activatie bevat nieuwe Scheppende Oercoderingen vanuit jouw eigen Sterrenstelsel(s) & ZielsBron. Dit zal voorzowel Moeder Aarde als voor jou persoonlijk een nieuwe, meer stralende periode van Transformatie, Transmutatie en waar mogelijk Transfiguratie inluiden, waaruit vernieuwde zienswijzen voort zullen komen. Het geheel zal een zeer krachtige uitwerking hebben op jouw zielsintegratie en/of indaling van het Hogere Zelf. 
    VERGEET DUS NIET JE EIGEN lievelings kristal OF -skull mee te brengen.

 

Naast mijn LeMUriaanse Krisallen Schedel Team, werk ik ook iedere dag samen met al mijn overige kristallen (dus ook die in mijn Webshops staan afgebeeld) tijdens het geven van privé LeMUriaanse Kristal & Hathor Healing sessies. Je begrijpt dat hier inmiddels een bijzonder krachtige energiewerking en magische kracht van uit gaat. Neem daarom vóór dat je naar de Sterrenpoort komt gerust al een kijkje in al mijn Webshop(s) op deze website. Dan zal je de energie alvast mogen ervaren.

Je kan mij mailen om iets te reserveren of om een vraag te stellen. Bijvoorbeeld over wat voor jou een gunstig kristal of kristallen schedel/draak zou zijn. Dit kan ik voor ieder persoonlijk invoelen op afstand.

 

   ***********

DEELNAME & OPGAVE voor

10 uur  & 12 uur

  • Per keer zullen maximaal 6 personen tegelijk op mijn Kristal Healing kamer ontvangen worden.
  • Opgave is alleen mogelijk door het sturen van een mail naar Maria@sterrenpoort.com
  • Geef duidelijk aan voor welke zondag en welk uur jij je opgeeft
  • Je ontvangt van mij een bevestigingsmail, waarin staat wanneer je wordt verwacht.
  • Gaarne het bedrag van € 33 daarna overmaken op mijn rekening:
    NL 27 ABNA 0836 2524 97  t.n.v. M.J.A. van der Geest-Derksen, onder vermelding van naam, datum en uur van komst

KOM a.u.b. RUIM OP TIJD!

Mijn man zal jullie hartelijk ontvangen. 


OPEN KRISTALSHOP

14 - 17 uur

Vanaf 14 uur staat mijn Sterrenpoort de hele middag OPEN voor hen die op hun vrije zondag een kijkje willen nemen in mijn Kristalshop op de 2e verdieping. Géén lift aanwezig.

Natuurlijk mag men ook langs komen als men niet expliciet iets wenst te kopen, maar wil voelen hoe krachtig de energie is in mijn HATHOR-TEMPEL of om eens kennis met me te maken als men bijvoorbeeld mee wil doen aan een Lichtwerk bijeenkomst met de Kristallen skulls of om een krachtige LeMUriaanse Kristal & Hathor privé Healing af te spreken. ZIE MAAR. Ik ben de hele middag aanwezig om advies te geven en vragen te beantwoorden.

WEL GRAAG EVEN JE KOMST AANKONDIGEN zodat ik weet op hoeveel mensen we moeten rekenen. Dit kan door een mail te sturen naar Maria@sterrenpoort.com

Mijn man zal je ontvangen.

 

 

Terwijl deze kaars wordt overgedragen van site naar site, zal de vlam van spirituele liefde en healing het pad blijven verlichten voor diegenen, die hun ware zelf willen leren kennen. Neem dit licht ook mee naar jouw pagina zodat het de weg naar liefde en healing mag verlichten. Kijk hoe het reist van een plaats naar de volgende en op die manier de hele wereld omarmt met hoop.

 

Copyright @ Maria van der Geest 2017