Sterrenpoort Maria van der Geest
info@sterrenpoort.com

 

LeMUriaans geleide Afstands Groepshealing,

Activatie & LichtTransmissie

t.b.v. Moeder Aarde & Jezelf
op     
29 december 2017

én de 21e van iedere maand in 2018

 

Mijn LeMUriaans Kristallen Skull Team

 

 

 

 LATEN WE GEZAMENLIJK IN 2018 DE KRACHTEN BUNDELEN

VIA KRISTAL & HATHORHEALER

 
in verbinding met haar Ancient Skull LeMUria
op AFSTAND

om MOEDER AARDE, jezelf en al haar levende wezens te eren en te helpen welke ooit het slachtoffer zijn geworden van de ondergang van LeMUria & Atlantis

Van HARTE word je namens de Grootmoeders van Uluru uitgenodigd, je op te geven en deel te gaan nemen aan meerdere van mijn op Afstand geleide Groepshealingen op de

telkens op de 21e van iedere maand in 2018 van 20 -21 uur

Bijdrage: 22 euro

 

Dit worden magnifieke
Afstands GROEPSHEALINGEN geleid vanuit de binnenaarde van Tongariri & Uluru Rock in Australië
Dit doe je door thuis rustig van 20-21 uur in MEDITATIE te gaan, je af te stemmen op de Sterrenpoort en je te laten omringen door je eigen mooie kristallen en/of kristallen schedels.

 

Zowel voor alle levende wezens op Moeder Aarde als voor jezelf zal je MAANDELIJKS de meest Krachtige Healing, Activatie én LichtTransmissie ontvangen sinds mensenheugenis uit de Kristallen Jade Tempels van LeMUria.

We zullen gezamenlijk met de Grootmoeders van Tongariro, Uluru & LeMUria omringd worden door de Kristallijnen LichtMeesters verbonden aan de Ancient skulls, mijn LeMUriaanse Kristal Schedel Team, Meester Jezus, Moeder Maria, Maria Magdalena en Meester Jozef en alle overige geascendeerde Meesters en Chohans, alsook de Engelenwereld en de Natuurwezens, Deva’s & Elementalen, Dolfijnen, Aartsengelen, Eenhoorns, Draken, Bhoeddha Mairtreya, onze Hoger Zelven, Gidsen, bewoners van de binnenaardse kristalsteden vanTelos, Jeru-Shalim,Shamballa etc. etc. etc.


Van heinde en verre zullen ook jouw Buitenaardse vrienden voor jouw hoogste doel, afkomstig van de ons omringende planeten en sterrenstelsels via Uluru, hun hulp gastvrij verlenen. Zij waren immers ook bij de aanleg van LeMUria betrokken.


Tot slot nodig ik hierbij natuurlijk ook al onze voorouders uit. Met elkaar zullen wij onze oude LeMUriaanse Lichtkrachten inzetten ten behoeve van ieder wezen die ooit ten onder is gegaan in LeMUria en later Atlantis.

Wie zich opgeeft voor deelname op AFSTAND, zal zelf ook ruimschoots beloond worden met schitterende Healing & Lichttransmissies.
Dit zal telkens een flinke impuls geven aan het ontwikkelen van je heldere gaven, alsook krachtige inzichten op gaan leveren ter ondersteuning van jouw eigen bewustwordingsproces. Iedere deelnemer zal speciaal voor dit doel een extra Gids toegewezen krijgen als zij zich op regelmatige basis zich voor Moeder Aarde in zet.

Het zal je wijsheid aanhoudend verhogen, verdiepen en telkens uitbreiden!

 
Aanmelden kan door een mail te sturen naar
Maria@sterrenpoort.com. Het bedrag dient van te voren overgemaakt te zijn naar NL27 ABNA 0836 2524 97 t.a.v. M.J.A. van der Geest-Derksen onder vermelding van Afstands Groepshealing én de datum waaraan je deel gaat nemen.

 

Iedere maand afzonderlijk voor op te geven a.u.b.

 

Terwijl deze kaars wordt overgedragen van site naar site, zal de vlam van spirituele liefde en healing het pad blijven verlichten voor diegenen, die hun ware zelf willen leren kennen. Neem dit licht ook mee naar jouw pagina zodat het de weg naar liefde en healing mag verlichten. Kijk hoe het reist van een plaats naar de volgende en op die manier de hele wereld omarmt met hoop.

 Copyright @  Maria van der Geest 2017

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren