Sterrenpoort Maria van der Geest
info@sterrenpoort.com

Lemuriaanse Hathor Kristal Healing op Afstand

 1. Privé Healing op afstand (60 min - € 88)
 2. Healing of gesprek via Skype (60 min - € 88)
 3. Klik voor LeMUriaanse HuisReiniging via afstandshealing - € 111
 4. Klik hier voor Afstands Groepshealing & Light Transmissies o.l.v. de Grootmoeders van Uluru Rock & Tongariro Nieuw-Zeeland. Deze vinden telkens op de 21e van de maand plaats (60 min - € 22)

 

 

1. Privé Healing op afstand

 

Het verschil met een sessie in mijn Kristalkamer is gelegen in het feit dat ik natuurlijk niet in staat ben direct persoonlijk met de klant te communiceren. Er vindt geen interactie plaats in het moment zelf. Tevens ervaart men niet het fysieke rustgevende contact met mijn Andumedic tril massage behandeltafel.
Wel stuur ik achteraf per email een paar opmerkingen door. Dit kan variëren van advies tot een ontvangen Boodschap.

Heeft U veel vragen? Maak dan een afspraak voor een sessie bij mij aan huis in Oegstgeest.

De gebundelde kracht van mijn Lemuriaanse Hathor Healingen op Afstand is absoluut hetzelfde als wanneer deze bij mij thuis plaatsvindt.
Dit kan omdat ik in een vergevorderde Lemuriaanse verbinding kan samenwerken met alle Goddelijke dimensies en de Kristallijnen Lemuriaans LichtMeesters.


Wanneer zou een AfstandsHealing wenselijk kunnen zijn?

 • als de afstand tussen woonplaats en Oegstgeest (20 km ten noorden van Den Haag) te ver rijden is
 • men hinder ondervindt van lichamelijke ongemakken om (ver) te reizen
 • of als men (plotseling) Healing wenst. Bijvoorbeeld bij angst, paniek, twijfels, moeheid, burn-out en vul zelf maar in
 • voor het stimuleren van het zelfhelend vermogen geeft dit een stevige zet in de rug
 • of ter afwisseling tussen de behandelingen bij mij aan huis door

 

Wanneer is het niet aan te raden?

Als men op mij een beroep wenst te doen ter inspiratie voor het gebruik binnen het eigen werk of bij het opzetten van een eigen praktijk. Men mist dan namelijk mijn uitleg en diepere inzichten die ik doorgaans ontvang als men zich in mijn Sterrenpoort kamer bevindt.


Hoe gaat Healing op Afstand in zijn werk?

Men maakt altijd eerst via de mail (maria@sterrenpoort.com) contact met mij. Met daarin de wensen geformuleerd:

 1. om een Lemuriaanse Kristal Hathor Healing te ontvangen
 2. met daarin een paar datums vermeld waarop men thuis rustig kan gaan liggen of comfortabel zitten om de Healing te kunnen ondergaan
 • 60 min kost per 1-1-2018 € 88

Als we contact hebben gehad en de afspraak staat vast, gaat de voorbereiding energetisch van start nádat het bedrag op mijn bankrekening is overgemaakt. Zie hiervoor onder punt 3 op tabblad  Contact + Tarieven

 

Wat ik aanraad voor het ondergaan van een Lemuriaanse Healing op Afstand?

Ga lekker op een bed of in bad liggen, of op een comfortabele stoel zitten. Maak het jezelf absoluut gerieflijk!

Als je kristallen hebt of skulls, plaats deze dan in je nabijheid. Liefst een paar kristallen of edelstenen tussen je benen en om je heen uitstallen. Mag ook achter je hoofd geplaatst worden.

Ontsteek een kaarsje en zet een zacht muziekje aan. Zie maar wat jij prettig vindt.

Sluit je ogen en haal een paar keer heel diep adem: langzaam in door de neus en blaas dan krachtig maar langzaam uit door de mond, tot er niets meer in je longen zit. Herhaal dit 3x, maar doe dit ook geregeld als je met je ogen gesloten de Healing ondergaat. 

De Healing op afstand zal starten op het afgesproken tijdstip en afgelopen zijn na de afgesproken tijdsduur. Twijfel daar nooit aan, ook als je niets lichamelijks ervaren hebt.

Blijf na afloop:

 • nog even lekker liggen of zitten
 • zucht nog een paar keer heel diep in en uit
 • beweeg nu langzaam handen en voeten
 • open je ogen en
 • drink heel veel water en lichte thee de komende dagen. Dan kunnen vrijkomende afvalstoffen meteen afgevoerd worden.

 

TOT SLOT: stuur ik na afloop van de sessie, zodra ik tijd vrij kan maken, via de mail een korte reactie met daarin soms wat uitleg, advies en wat ik zoal mag doorgeven, waarna ik om de reactie van de cliënt vraag. Men mag mij ook op de langere termijn altijd om advies blijven vragen als men dat fijn vindt.

Het zijn Kosmische Healingen die men ondergaat, waardoor er ook vooraf én in de weken die er op volgen, transformatie zal mogen gaan plaatsvinden. Schrik hier niet van, maar weet dat het intense wonderlijke processen zijn. Men kan hierbij denken aanhet loskomen van: emoties, diarree, misselijkheid, tintelingen die soms gepaard gaan met wat hoofpijn, licht geïrriteerde huid of een plotseling opkomend grieperig gevoel. Dit ligt voor iedereen anders, maar is wel prettig om alvast te weten. Voldoende rust inbouwen is dan belangrijk.

 

2. Healing of gesprek via Skype ( wel moet men over Skype beschikken)

 • Op de eerste plaats kunnen mensen die op regelmatige basis van mij een afstandshealing ontvangen er voor kiezen, eens in de paar maanden als ze daar behoefte aan hebben, een LeMUriaanse Healing & gesprek via Skype in plannen.
 • Een Skype gesprek dient om spirituele vragen die leven en tegelijk healing te ontvangen. Bijvoorbeeld ook voor hen die plots steun wensen en in een moeilijke fase van hun leven verkeren. Misschien kan ik hen dan op Afstand helpen en Healing geven.

Het blijft echter uitproberen, want soms werkt de internetverbinding even niet mee. Dan kunnen we wel besluiten meteen over te gaan op Healing op Afstand zoals ik onder 1 heb beschreven. Dit is geen enkel probleem!

 

Deze behandelingen komen echter nooit in de plaats van het raadplegen van een huisarts of behandelend specialist. Zelf blijft men de baas over het eigen lichaam!

 

Terwijl deze kaars wordt overgedragen van site naar site, zal de vlam van spirituele liefde en healing het pad blijven verlichten voor diegenen, die hun ware zelf willen leren kennen. Neem dit licht ook mee naar jouw pagina zodat het de weg naar liefde en healing mag verlichten. Kijk hoe het reist van een plaats naar de volgende en op die manier de hele wereld omarmt met hoop.

 

Copyright @ Maria van der Geest 2017

Bewaren