Sterrenpoort Maria van der Geest
info@sterrenpoort.com

De Sterrenpoort is een LeMUriaanse MoederTempel op Moeder Aarde  

LEMURIAANSE AFSTANDSHEALING & LEMURIAANSE HUISREINIGINGEN geven
is een van mijn bijzondere kwaliteiten!

Uit 4 verschillende DOELEN kan je kiezen:

 1. Privé Healing op Afstand (60 min - € 88)   Lees verder onder Moeder Hathor Afbeelding
 2. Geen tijd om naar een van mijn Workshops te komen, maar ben je inmiddels (al lang) hoeder van een of meerdere kristallen schedels en wil je graag dat zij ook aan een Hathorgodin verbonden en verder geopend worden d.m.v. een of meerdere initiaties? Dat kan door naar mij een foto te sturen van jouw skull(s). Ik mag dan op Afstand i.s.m. de Ancient Moederskull LeMUria, jouw kristallen schedel(s) heractiveren en op LeMUriaans trillingsniveau brengen, waardoor ik een connectie tot stand kan brengen met een, voor jou meest geschikte, LeMUriaanse Hathorgodin. Zij zal je met al haar Liefde over je gaan ontfermen, waardoor er een levensverbeterende sfeer en schitterende inzichten in je leven binnen zullen mogen stromen. Hiervoor breng ik per skull éénmalig € 33 in rekening, waarna ze op Afstand meerdere keren per jaar, tijdens mijn activatierondes meegenomen worden en ze voor altijd onderhouden zullen worden via mijn Ancient Moederskull LeMuria verbinding!
 3. Klik hier voor Afstands Groepshealing & Light Transmissies o.l.v. de Grootmoeders van Uluru Rock & Tongariro Nieuw-Zeeland. Deze vinden telkens op de 21e van de maand plaats. (2018 60 min - € 22 / 2019 60 min - € 33 incl achteraf toezenden van HealingTonen)
 4. Energetische Kwantum HuisReiniging doe ik liever zelf ter plekke, maar door de soms grotere rijafstand, kan ik het ook op AFSTAND aanpakken. Dit neemt dan wel veel meer tijd in beslag, want het wordt via de Natuurwezens en vanuit LeMUria geleid. Dit start ik maandelijks op tijdens een Volle Maan sessie in mijn Sterrenpoort, tijdens het geven van een LeMUriaanse Healing! ALLEEN CLIËNTEN KUNNEN DIT AANVRAGEN!

Het is het ontmantelen van negatieve tegenkrachten die recent kunnen zijn, maar ook op je in kunnen werken uit je omgeving, vanuit het verre verleden waar je huis staat of de plek zelf doordat het geografische op een bepaalde 'wandelroute' ligt, een doorlaatbare poort tussen is tussen dimensies in.

Heb je het gevoel dat je praktijk niet meer zo goed loopt of dat er vanuit je omgeving niet liefdevol met je omgegaan wordt?

Hoor je geluiden, voel je je plots angstig of getergd, argwanend of bang ergens door worden? Overweeg dan eens een LeMUriaanse HuisReiniging door mij te laten doen via AfstandsHealing. Heel vaak heeft het te maken met de moeilijke omstandigheden uit een vorig leven, van vorige bewoners en/of onmin dat leeft onder de buurtbewoners. Met name mensen die reeds bij mij onder behandeling zijn raad ik aan om ook eenmalig een HuisReiniging af te spreken. De LeMUriaanse Spirits werken dan soms wel enkele maanden om je woonomgeving 'uit te mesten' van negatieve opwaartse energieën uit het verleden of die meegenomen zijn door je cliënten, vrienden of familie.

Wil je jouw huis of die van een kennis of familielid een Energetische Kwantum HuisReiniging op AFSTAND laten geven? Dat kan door simpelweg al je gegevens Naam-Adres-Ligging (wijk, winkels, natuur, bedrijven)-problemen waar men last van heeft, door te mailen naar Maria@sterrenpoort.com en via mijn Webwinkel het eenmalige bedrag van € 111 over te maken.
Na verloop van tijd ontvang je via mij een mail waarin staat wanneer het afgerond is. Je kan dan nogmaals aangeven of je zelf ook overtuigd bent dat het beter aanvoelt. Zo niet? Overweeg dan mij ter plaatse een keer uit te nodigen voor hetzelfde tarief. Dit kan door andermaal via mijn webwinkel dit over te boeken, waarna ik achteraf nog een factuur stuur met daarin de gemaakte kilometers te laten vergoeden à € 0,33. Dit is incl de tijd die ik onderweg ben heen en terug.

 

Opgeven voor een van mijn afstandshealingen en acttivaties: Maria@sterrenpoort.com


Moeder Hathor

 

1. Privé Medical LeMUria Afstands Healing
Het verschil met een sessie in mijn Kristalkamer is gelegen in het feit dat ik natuurlijk niet in staat ben direct persoonlijk met de klant te communiceren. Er vindt geen interactie plaats in het moment zelf. Tevens ervaart men niet het fysieke rustgevende contact met mijn Andumedic tril massage behandeltafel.
Wel stuur ik achteraf een email met een kort verslagje. Dit kan variëren van advies tot een ontvangen Boodschap.

Heeft U veel vragen? Maak dan een afspraak voor een sessie bij mij aan huis in Oegstgeest.

De Kwantumhealing van mijn Medical Lemuria Sound Healingen op Afstand is absoluut even krachtig als wanneer je deze bij mij thuis zou ondergaan.
Dit kan omdat ik in EENHEID met Moeder LeMUria verbonden ben en kan samenwerken met alle Goddelijke dimensies en de Kristallijnen Lemuriaans LichtMeesters.


Wanneer zou een AfstandsHealing wenselijk kunnen zijn?

 • als de afstand tussen woonplaats en Oegstgeest (20 km ten noorden van Den Haag) te ver rijden is
 • men hinder ondervindt van lichamelijke ongemakken om (ver) te reizen
 • of als men (plotseling) Healing wenst. Bijvoorbeeld bij angst, paniek, twijfels, moeheid, burn-out en vul zelf maar in
 • voor het stimuleren van het zelfhelend vermogen geeft dit een stevige zet in de rug
 • of ter afwisseling tussen de behandelingen bij mij aan huis door

 

Wanneer is het niet aan te raden?

Als men op mij een beroep wenst te doen ter inspiratie voor het gebruik binnen het eigen werk of bij het opzetten van een eigen praktijk. Men mist dan namelijk mijn uitleg en diepere inzichten die ik doorgaans ontvang als men zich in mijn Sterrenpoort kamer bevindt.


Hoe gaat Healing op Afstand in zijn werk?

Men maakt altijd eerst via de mail (maria@sterrenpoort.com) contact met mij. Met daarin de wensen geformuleerd:

 1. om een Lemuriaanse Kristal Hathor Healing te ontvangen
 2. met daarin een paar datums vermeld waarop men thuis rustig kan gaan liggen of comfortabel zitten om de Healing te kunnen ondergaan
 • 60 min kost per 1-1-2018 € 88, per 1-1-2019 € 99 (incl toezenden van korte opname met HealingTonen)

Als we contact hebben gehad en de afspraak staat vast, gaat de voorbereiding energetisch van start nádat het bedrag op mijn bankrekening is overgemaakt. Zie hiervoor onder punt 3 op tabblad  Contact + Tarieven

 

Wat ik aanraad voor het ondergaan van een Lemuriaanse Healing op Afstand?

Ga lekker op een bed of in bad liggen, of op een comfortabele stoel zitten. Maak het jezelf absoluut gerieflijk!

Als je kristallen hebt of skulls, plaats deze dan in je nabijheid. Liefst een paar kristallen of edelstenen tussen je benen en om je heen uitstallen. Mag ook achter je hoofd geplaatst worden.

Ontsteek een kaarsje en zet een zacht muziekje aan. Zie maar wat jij prettig vindt.

Sluit je ogen en haal een paar keer heel diep adem: langzaam in door de neus en blaas dan krachtig maar langzaam uit door de mond, tot er niets meer in je longen zit. Herhaal dit 3x, maar doe dit ook geregeld als je met je ogen gesloten de Healing ondergaat. 

De Healing op afstand zal starten op het afgesproken tijdstip en afgelopen zijn na de afgesproken tijdsduur. Twijfel daar nooit aan, ook als je niets lichamelijks ervaren hebt.

Blijf na afloop:

 • nog even lekker liggen of zitten
 • zucht nog een paar keer heel diep in en uit
 • beweeg nu langzaam handen en voeten
 • open je ogen en
 • drink heel veel water en lichte thee de komende dagen. Dan kunnen vrijkomende afvalstoffen meteen afgevoerd worden.

 

TOT SLOT: stuur ik na afloop van de sessie, zodra ik tijd vrij kan maken, via de mail een korte reactie met daarin soms wat uitleg, advies en wat ik zoal mag doorgeven, waarna ik om de reactie van de cliënt vraag. Men mag mij ook op de langere termijn altijd om advies blijven vragen als men dat fijn vindt.

Het zijn Kosmische Healingen die men ondergaat, waardoor er ook vooraf én in de weken die er op volgen, transformatie zal mogen gaan plaatsvinden. Schrik hier niet van, maar weet dat het intense wonderlijke processen zijn. Men kan hierbij denken aanhet loskomen van: emoties, diarree, misselijkheid, tintelingen die soms gepaard gaan met wat hoofpijn, licht geïrriteerde huid of een plotseling opkomend grieperig gevoel. Dit ligt voor iedereen anders, maar is wel prettig om alvast te weten. Voldoende rust inbouwen is dan belangrijk.

 


 
Deze behandelingen komen echter nooit in de plaats van het raadplegen van een huisarts of behandelend specialist. Zelf blijft men de baas over het eigen lichaam!

 

Terwijl deze kaars wordt overgedragen van site naar site, zal de vlam van spirituele liefde en healing het pad blijven verlichten voor diegenen, die hun ware zelf willen leren kennen. Neem dit licht ook mee naar jouw pagina zodat het de weg naar liefde en healing mag verlichten. Kijk hoe het reist van een plaats naar de volgende en op die manier de hele wereld omarmt met hoop.

 

Copyright @ Maria van der Geest 2018