Sterrenpoort Maria van der Geest
info@sterrenpoort.com

Doe ook eens mee aan een 'LeMUria Healing Licht Cirkel'
tijdens een Volle Manen van 2020

 

 

 

Op alle Volle Manen in 2020 leid ik namelijk tussen 20-21 uur op Afstand, een krachtige ‘Volle Maan Healing Licht Cirkel’.

Ik neem dan het roer van de de eerste 'LeMUria Healing Licht Cirkel' op het Europees continent, in rechtstreekse verbinding met de Uluru Rock Moeder Bron. Als een Goddelijke Afgezant van het Moeder LeMUria Rijk, zal ik met mijn HerScheppende Oer godinnen vermogens, ieders Holografische Blauwdruk Coderingen op gaan halen en teruggeven aan de rechtmatige LeMUriaanse eigenares/eigenaar!

VOLG  voor alle info over mijn 'LEMURIA HEALING LICHT CIRKELS' mijn Healing BLOG: LeMUria & de Hathors inspireren jou! en klik daar in de bovenbalk op VOLLE MANEN 2020.

 

 

Terwijl deze kaars wordt overgedragen van site naar site, zal de vlam van spirituele liefde en healing het pad blijven verlichten voor diegenen, die hun ware zelf willen leren kennen. Neem dit licht ook mee naar jouw pagina zodat het de weg naar liefde en healing mag verlichten. Kijk hoe het reist van een plaats naar de volgende en op die manier de hele wereld omarmt met hoop.

 

Copyright @ Maria van der Geest 2020