Sterrenpoort Maria van der Geest
info@sterrenpoort.com

Ontspannende Kristal & Edelsteenlegging incl Massage

 

Dit is geen Massage behandeling, zoals die in het reguliere massage circuit gegeven wordt, maar is gebaseerd op de hoogste Kosmische energieën in combinatie met Kristallen & Edelstenen, zoals die ten tijde van LeMUria en het Oude Atlantis als Ontspanningsmethodes werden ingezet en waarbij men de kleding gewoon aan kan houden.

Deze behandeling is altijd een LeMUriaans geschenk van de Hathorgodinnen voor Lichaam, Ziel & Geest van ieder mens. Niet alleen ter ontspanning, maar vooral ook versterkend bij:

 • Stress gerelateerde klachten,
 • Ondersteuning in een moeizaam verlopend transformatie proces,
 • Vermindering van klachten van nek, schouders, nier, lever, darmen, hoofdpijn, onrust etc.,
 • Slaap problematiek,
 • Burn-out klachten
 • Depressieve gevoelens
 • etc.

Beschrijving

Tijdens de edelsteenlegging ligt de cliënt ruim een uur op een uitgebalanceerde Andumedic massage ligbank omringd door al mijn Kristallen, (half)-edelstenen en mineralen. In deze ligbank zijn meerdere massage programma's ingebouwd met tril functies, welke een extra rustgevende invloed op de chakra's en meridianen van het lichaam.

Vooraf leg ik op aanwijzing van mijn Spirit Team, op en rond de Andumedic ligbank, een set kristallen schedels en edelstenen klaar, waarvan er een aantal tijdens de Healing ook op het lichaam en onder de behandeltafel van de cliënt geplaatst worden. Deze zullen dan met elkaar ten behoeve van de Wens van mijn Cliënt, een specifiek vastgesteld gecodeerd LeMUriaans Kristalprogramma opstarten welke nog geruime tijd zal doorwerken.

 • Ruim zittende niet knellende kleding tijdens de behandeling is aan te bevelen.
 • Eerst neemt men plaats op een kruk. Ik start dan met het lichte wrijven over de rug, schouders en nek, waarbij ik gebruik maak van een specifiek geïnitieerde kristal of edelsteen.
 • Vervolgens vraag ik de cliënt om op de rug van mijn Andumedic trilbank te gaan liggen en leg ik een serie kristallen op het lichaam.
 • Infrarode warmte lampen, welke zich in de behandeltafel bevinden, ontsteek ik en een 30 minuten durend massage programma zal een ontspannend effect hebben op Lichaam, Ziel & Geest van de cliënt in de Sterrenpoort. Dit zal doorwerken tot diep in het beenmerg.
 • Tegelijk of aansluitend geef ik met de klaargelegde kristallen en edelstenen een zachte gezichts- en lichaamsmassage, waarbij ik langzaam over armen, hals, buik, heupen, benen en voeten zal gaan strijken.
 • Met een Kruidenolie zal ik de voeten, als men dat wenst, nog licht namasseren.
 • Tijdens de Ontspannende Kristal & Edelsteen Massage Behandeling wordt niet gesproken
 • Ik maak wel gebruik van zachte helende muziek of klanken op de achtergrond, waarbij ik mijn cliënt Helend Kosmisch Licht zal instralen, welke geruime tijd (tot soms wel maanden) zal doorwerken.

Achteraf drinken we samen nog een glas thee of water.
Mochten er vragen zijn, dan beantwoord ik deze graag.

Dit zal totaal ongeveer 2 uur gaan duren.

Tarief € 111

Een afspraak maken kan:

 1. Telefonisch 06 5726 7011 of
 2. Via een mail naar Maria@sterrenpoort.com gemaakt te worden, waarbij men aangeeft, waarvoor de Ontspannende Kristal & Edelsteen Massage Behandeling specifiek gewenst is. Een paar voorbeelden: Ter ontspanning, ontstressen, ondersteuning in een moeizaam verlopend transformatie proces, klachten van nek, schouders, nier, lever, darmen, hoofdpijn, onrust etc., slaap problematiek, burn-out klachten, depressieve gevoelens etc.

Men mag ook een eigen lievelingskristal meenemen. Deze zal ondergedompeld worden in een bad van Liefde, waarna ze extra krachtig bezield mee huiswaarts zal keren.


Maria van der Geest
LeMUriaanse Kristal, Sound & Hathor Healer

 

 

Een sessie bij mij komt nooit in de plaats van een bezoek aan een reguliere arts/specialist, maar kan wel een uitstekende aanvulling zijn!

 

 

 

Terwijl deze kaars wordt overgedragen van site naar site, zal de vlam van spirituele liefde en healing het pad blijven verlichten voor diegenen, die hun ware zelf willen leren kennen. Neem dit licht ook mee naar jouw pagina zodat het de weg naar liefde en healing mag verlichten. Kijk hoe het reist van een plaats naarde volgende en op die manier de hele wereld omarmt met hoop.

Copyright © Maria van der Geest 2019