Sterrenpoort Maria van der Geest
info@sterrenpoort.com

Kristal Activatie & Anti Demonia behandeling

 

Ik geef op Afstand, zie elders op deze website, maar ook bij mij thuis geregeld Anti Demonia Healing Sessies om Kristallen én personen te ontdoen van ontluisterende naargeestige energieën. Die kunnen er bijvoorbeeld ongewenst ingeslopen zijn tijdens een bezoek aan een een of andere Healingbijeenkomst, Meditatie Workshop of een Healing conferentie, klankschaal evenement etc., want velen presenteren zich als een 'gediplomeerd Hathor, Atlantis, Ankh-, LeMUria-, Kristal Healer of iets dergelijks.

Ik zie de nieuwe websites van allerlei soorten Healers, Spiritueel Coaches, Trainers etc. als paddenstoelen overal uit de grond schieten, maar ik wil je er op attent maken dat daar ook het zogenaamde, voor velen nog onzichtbare anti LeMUria 'gespuis' op de loer licht, om of de zgn 'leerling' te infecteren OF haar Kristal of kristallen schedel in bezit te nemen.

Degene die de verantwoording heeft tijdens zo'n meditatieweekend, cursus of bijeenkomst, zou dit met haar of zijn Licht royaal buiten de poort moeten kunnen houden, maar doordat ze toch zelf nog niet voldoende gegrond zijn, zijn ze ook zelf nog niet in staat hun Ware Zelf te projecteren naar dit 'gespuis' en zwerven de Demonia heerlijk in het rond om hun toevlucht te nemen in meegebrachte kristallen. Ben jij plots moe, verdrietig of voel jij je lamlendig na afloop? Overweeg dan eerst de hieronder vermeldde MP3 uit.

 

In mijn Kristal Hathor Webshop op www.mariavandergeest.com is voor slechts € 5 een Kristal Activatie en mede een Anti Demonia Activatie MP3 te kopen onder de TITEL:

11) speciale ontwakings Mp3 ‘Op weg naar LeMUria’ dl 2 – het activeren tot lemuria niveau van al jouw kristallen skulls

 

Voor iedereen dus een unieke kans om nu eindelijk elders gekochte Kristallen Schedels in Webwinkels, Winkels en Praktijken zelf thuis in alle rust al luisterend en mediterend, fasegewijs te laten ONTWAKEN en ACTIVEREN tot LeMUria Skulls.

 

 

'Anti Demonia Healing Ticket' voor al jouw Kristallen

LET EVEN GOED OP: Mocht je ná het meerdere keren beluisteren van deze MP3 er toch niet in slagen of voelbaar ervaren dat er een negatief aanvoelende energie, insluitsel of blokkade in jouw Kristal achter blijft? Maak dan vooral eens een afspraak (Maria@sterrenpoort.com) om langs te komen of stuur je Kristal op (skull-draak-bol), want op gezette tijden komt er in mijn Sterrenpoort een gespecialiseerd 'Anti-Blokkade Sterren Team' langs, om vervelende incidenten die zich ooit op Moeder Aarde hebben voorgedaan en zich hebben vasgehecht aan een kristal of skull etc, te ontzetten en af te voeren naar een hiervoor speciaal ingerichte 'anti-demonia' kristal dimensie.

Denk hier maar niet te veel over na, want al mijn KristalHealing werk doe ik al vele levens lang onder hun bezielende leiding en het is altijd goed afgelopen.

Het tarief is gelijk aan dat van een privé Afstandshealing. Het zal je leven meteen een krachtige impuls geven, omdat ik regelmatig merk dat deze mensen met een speciale karma-Levensopdracht zijn geïncarneerd, om mee te helpen het onrecht wat door deze 'demonisch' aanvoelende naarlingen ooit is veroorzaakt, te helpen ontmantelen. Dus schroom niet om mijn hulp te aanvaarden, ook al ben je zelf Healer in optima Forma en dacht je dat jou dit nooit zou overkomen. Je trekt ze namelijk aan zonder dat je het bewust wist, maar jouw ziel zorgde er dan voor dat ze wel degelijk op jouw Pad zouden verschijnen. Jij bezit dan de taak om dit op te lossen, want anders zal je Spirituele Ontwikkeling danig gestagneerd worden.

 

  • Na goedkeuring mijnerzijds, ga je in mijn Kristal Hathor Webshop en koop je een 'Anti-Demonia-KristalHealing Ticket' en betaal je het totale bedrag incl (retour)verzendkosten, en stuur je jouw kristal goed ingepakt op naar: Sterrenpoort, Rosa Spierlaan 14, 2343 PT Oegstgeest, t.a.v. Maria van der Geest.
    Na enkele weken stuur ik het pakje retour. Hiervan ontvang je bericht via de mail.
  • Wil je liever onbekend blijven, mail mij dan onder een fictieve naam en vermeldt hierin een adres van een DPD Parcelshop om het naar retour te zenden. Je vermeld dan als retouradres een DPD Parcelshop bij jou in de buurt, waar ik het pakje dan na enkele weken naar toe zal zenden. Hiervan ontvang je bericht via de mail.

    Hier volgt de link naar alle DPD afhaal winkels, waar ik jouw pakket dan naar toe retour zal zenden onder vermelding van dezelfde fictieve naam: https://www.dpd.com/nl/nl/pickup-parcelshops/


Hier volgt de link naar alle DPD afhaal winkels, waar ik jouw pakket dan naar toe retour zal zenden onder vermelding van dezelfde fictieve naam:

https://www.dpd.com/nl/nl/pickup-parcelshops/