Sterrenpoort Maria van der Geest
info@sterrenpoort.com

AGENDA                                  

Info & aanmelden voor activiteit kan via Maria@sterrenpoort.com

Adres Rosa Spierlaan 14, 2343 PT Oegstgeest (Z.H.) 

   


OPEN ZONDAGEN in 2018

29 april - 27 mei - 24 juni - 12 aug - 23 sept - 21 okt - 18 nov - 16 dec

13 - 14 uur Meezingen & Healing ontvangen tijdens 'Zingen t.b.v. LeMUria'

14 - 17 uur Kristalshop Open & gezellig Kennsimaken met mij en mijn kristallen


LeMUriaans geleide Hathor KRISTAL WORKSHOP

 LeMUriaanse Activatie, Healing en leren werken met jouw eigen Kristallen schedels

 

vrijdag 20 april    10 – 15.30 uur (VOL)
woensdag 20 september 10 – 15.30 uur

 

Dagindeling

*   Ochtend (10-12 uur) gaan we mediteren en leren werken met de eigen meegenomen skulls.

Onderwerpen die zoal aan bod zullen komen: dieper leren af te stemmen op je eigen skull - zelfhealing met je skull - Healing geven met je skull

Door mijn verbinding met de Ancient Moederskull LeMUria, zal ieders skulls eerst verder worden geopend en geactiveerd. Dit gebeurt niet zoals in menig Kristallen Schedel boekje omschreven staat, maar op een geheel eigen LeMUriaanse wijze! Deze methodiek zal ook niet op papier verspreid mogen worden. Tijdens deze dag zijn de Hathorgodinnen zelf aanwezig via mijn LeMUriaanse skulls, waarmee ook de deelnemers zullen mogen werken en afgestemd worden.

Heb jij skull(s), maar geen tijd of zin om zelf deel te komen nemen aan een van mijn workshopdagen? Dan kan ik jouw skull ook op afstand i.s.m. mijn Ancient Moederskull op een hogere trillingsfrequentie brengen d.m.v. een LeMUriaanse Activatie

*   Middag (13.30-15.30 uur) Na een lunchpauze (lunch zelf meenemen) van ± 1,5 uur gaan we als Groep met de skulls op krachtige LeMUriaanse wijze Healing ontvangen en doorgeven aan Moeder Aarde en jouw Sterrenafkomst.

Hiervoor gaat iedere deelnemer minstens 1 keer op mijn behandeltafel liggen.
Met elkaar vormen we één Kanaal tussen Hemel en Moeder Aarde.

*   De dag al op geïnspireerde wijze gegeven worden.

*   Miniamaal 4 en Maximaal 6 deelnemers per keer

 

Tarief: € 88 per dag – na aanmelding mag men een zelf gekozen deel aanbetalen en overmaken naar NL27 ABNA 08362524 97 t.n.v. M.J.A. van der Geest-Derksen, zodra men een bevestiging van deelname heeft ontvangen.

Tijd: 10 tot  ±15.30 uur (pauze rond 12 -13.30 uur).

Zorg dat je ruim op tijd komt. Thee of koffie staan klaar

Inclusief: Thee, koffie en water

Meenemen: eigen (alien) skull(s) – geen drakenschedels

Adres: Rosa Spierlaan 14, 2343 PT Oegstgeest
in mijn Kristal Healing Kamer op de 2e verdieping

Info & Opgave: Maria@sterrenpoort.com


Afstands Groepshealing,  Activatie & LichtTransmissies & Kristallen Schedel Activatie met Ancient Moeder Skull LeMUria t.b.v. LeMUria, Moeder Aarde en Jezelf

Telkens op de 21e van de maand in 2018

€ 22

Gaarne opgeven per maand


Aarde Healing Hathor Dag

Samen met Moeder LeMUria & de Hathors

organiseer ik een
LeMUriaanse AardeHealingDag

in het teken van onze Moedergodinnen Maria & Maria Magdalena

5 -5-2018

Tijd: 9 uur - 17 uur en wie met mij meerijdt nodig ik uit om ter afsluiting een warm hapje ergens te gaan eten.

Doel: om de Moeder LeMUria Frequentie dieper in onszelf en op Moeder Aarde te gaan activeren & integreren. Hiervoor heb ik deelnemers nodig die het fijn vinden om op een speelse wijze, naar enkele plaatsen in de regio van Haarlem te rijden. We laten ons leiden door de Moederfrequentie van Maria vanuit een Tempel in LeMUria, waardoor de sfeer gemoedelijk zal zijn. Het is immers de Mei-maand, de Moedermaand en in de Katholieke kerk de Mariamaand. Een cultusmaand in vroeger tijden rondom de Moedergodin of OerMoeder. Ook het jaarlijks gehouden Keltische Beltane  vruchtbaarheidsfeest, van 30 april op 1 mei, komt voort uit de verering van aller tijden van onze OerMoeder. En verscheidenheid van Moedergodinnen (lees Hathorgodinnen) en moederlijke verering als symbool van haar Scheppingskracht, Creativiteit, Geboorte, Vruchtbaarheid, Seksuele eenheid, Cyclus van het leven via de lente seizoensverering.

Wij zullen hier op een spontane wijze ook deels uiting aan geven door bijvoorbeeld een korte ceremonie te doen ergens langs het water, op het strand, in het bos bij een boom, een kerkje etc.

Waar: Ligt nog niet vast, maar wordt wel regio Haarlem

Kosten: € 66 voor de hele healingdag. Onderweg trakteer ik op koffie-thee met eventueel iets lekkers er bij. Zelf dien je een eigen lunchpakket en extra drinken mee te nemen.

De benzinekosten verdeel ik onder hen die in mijn auto meerijden. Dit verreken ik thuis. Ik deel de afgelegde km door aantal meerijders en breng dan € 0,33 per km in rekening.

Aantal deelnemers: Gaat alleen door bij minstens 4 aanmeldingen. Ik heb 4 zitplaatsen beschikbaar voor hen die vanuit Oegstgeest mee willen rijden.

Vraagje aan deelnemers: Heb jij nog zitplaatsen over en woon je in mijn buurt, geef dit dan op bij de aanmelding. Mogelijk dat we dan benzine kunnen besparen.

Mensen die ver weg wonen en mee willen doen, raad ik aan om rechtstreeks naar de eerste bestemming te rijden. Geef dit even aan me door bij de aanmelding. Ruim op tijd mail ik dan het 1e adres in de regio van Haarlem. Hou rekening dat de verschillende locatie's die we gaan bezoeken niet altijd dicht bij elkaar in de buurt liggen. We trekken meestal van plaats naar plaats, waar we hier en daar een opdracht zullen vervullen in de vorm van een korte ceremonie. Ik zorg altijd voor een paar teksten en gebeden.
Ik nodig de deelnemer wel uit om zelf ook af en toe een bijdrage te leveren. Rond half april stuur ik hiervoor een extra mail uit naar hen die zich opgegeven hebben. Hierin staat dan om welke opdracht/bijdrage het zou kunnen gaan. Wil je dit echt liever niet? Geen probleem, maar weet dat hier ook deels jouw eigen zielsfrequentie vanuit een vorig leven bij betrokken is. Er is een regel: samen uit - samen thuis. Het is dus niet mogelijk om maar een deel van de dag mee te doen! Op 1e locatie stemmen we op elkaar af als we verzameld zijn én op de laatse plek doen we een korte afsluitingsceremonie als dank voor alle Spirits, waaronder de hathors en met name de LeMuriaanse Natuur Spirits voor hun hulp en bijdrage dat alles weer in goede orde weggesluisd, geopend en geactiveerd is.

GEEF JE METEEN OP ZODRA JE HET WEET, waardoor je ruim op tijd vanuit de Maria Tempel in LeMUria voorbereid zal gaan worden, voor jezelf én ter voorbereiding voor het laten ontwaken van jouw eigen LeMUriaanse Zielenfamilie.

Opgave: Maria@sterrenpoort.com

 

 

 

Copyright @ Maria van der Geest 2018