Sterrenpoort Maria van der Geest
info@sterrenpoort.com

JAAR AGENDA  2018                             

Info & Aanmelden voor activiteit kan via Maria@sterrenpoort.com

Adres Rosa Spierlaan 14, 2343 PT Oegstgeest (Z.H.) 

   


Healing ontvangen tijdens het  MeeZingen voor LeMUria

NOG EENMAAL in 2018 op 24 juni

13 - 14 uur (kan iets uitlopen!)

Met aansluitend theedrinken op mijn Kristalhealingkamer / Kristalshop, met de mogelijkheid hierin vrijblijvend een kijkje te nemen, kennis te maken en vragen te stellen

OPGEVEN: Maria@sterrenpoort.com


Afstands Groepshealing,  Activaties & LichtTransmissies

met Ancient Moeder Skull LeMUria t.b.v. LeMUria, Moeder Aarde en Jezelf

Telkens op de 21e van de maand in 2018

€ 22 overmaken op Bankrekening: NL27 ABNA 08362524 97 
t.a.v. M.J.A. van der Geest-Derksen   
BIC nr: ABNANL 2A 

Gaarne opgeven per maand via Maria@sterrenpoort.com


LeMUriaanse Kristallen Schedel Workshop

LeMUriaanse Activatie van jouw kristallen schedel(s), ZelfHealing met je eigen Kristallen schedels, etc

 

 Woensdag 20 september 10 – 15.30 uur

 

Dagindeling

*   Ochtend (10-12 uur) gaan we samen mediteren en leren werken met de eigen meegenomen skulls.

Onderwerpen die zoal aan bod zullen komen: dieper leren af te stemmen op je eigen skull - zelfhealing met je skull - Healing geven met je skull

Door mijn verbinding met de Ancient Moederskull LeMUria, zal ieders skulls eerst verder worden geopend en geactiveerd. Dit gebeurt niet zoals in menig Kristallen Schedel boekje omschreven staat, maar op een geheel eigen LeMUriaanse wijze! Deze methodiek zal ook niet op papier verspreid mogen worden. Tijdens deze dag zijn de Hathorgodinnen zelf aanwezig via mijn LeMUriaanse skulls, waarmee ook de deelnemers zullen mogen werken en afgestemd worden.

 

*   Middag (13.30-15.30 uur) Na een lunchpauze (lunch zelf meenemen) van ± 1,5 uur gaan we als Groep met de skulls op krachtige LeMUriaanse wijze Healing ontvangen en doorgeven aan Moeder Aarde en jouw Sterrenafkomst.

Hiervoor gaat iedere deelnemer minstens 1 keer op mijn behandeltafel liggen.
Met elkaar vormen we één Kanaal tussen Hemel en Moeder Aarde.

*   De dag zal op geïnspireerde wijze gegeven worden.

*   Miniamaal 4 en Maximaal 7 deelnemers per keer

 

Tarief: € 88 per dag – na aanmelding mag men een zelf gekozen deel aanbetalen en overmaken naar NL27 ABNA 08362524 97 t.n.v. M.J.A. van der Geest-Derksen, zodra men een bevestiging van deelname heeft ontvangen.

Zorg dat je ruim op tijd komt. Thee of koffie staan klaar

Meenemen: eigen (alien) skull(s) – geen drakenschedels

Adres: Rosa Spierlaan 14, 2343 PT Oegstgeest
in mijn Kristal Healing Kamer op de 2e verdieping

Info & Opgave: Maria@sterrenpoort.com


 


Aarde Healing Hathor Dag - ER STAAT EVEN NIETS OP DE AGENDA

Samen met Moeder LeMUria & de Hathors organiseer ik af en toe een
LeMUriaanse AardeHealingDag

Tijd: 9 uur - 17 uur en wie met mij meerijdt nodig ik uit om ter afsluiting een warm hapje ergens te gaan eten.

Doel:

Waar: 

Kosten: € 66 voor de hele healingdag. Onderweg trakteer ik op koffie-thee met eventueel iets lekkers er bij. Zelf dien je een eigen lunchpakket en extra drinken mee te nemen.

De benzinekosten verdeel ik onder hen die in mijn auto meerijden. Dit verreken ik thuis. Ik deel de afgelegde km door aantal meerijders en breng dan € 0,33 per km in rekening.

Aantal deelnemers: Gaat alleen door bij minstens 4 aanmeldingen. Ik heb 4 zitplaatsen beschikbaar voor hen die vanuit Oegstgeest mee willen rijden.

Vraagje aan deelnemers: Heb jij nog zitplaatsen over en woon je in mijn buurt, geef dit dan op bij de aanmelding. Mogelijk dat we dan benzine kunnen besparen.

Mensen die ver weg wonen en mee willen doen, raad ik aan om rechtstreeks naar de eerste bestemming te rijden. Geef dit even aan me door bij de aanmelding. Ruim op tijd mail ik dan het 1e adres in de regio van Haarlem. Hou rekening dat de verschillende locatie's die we gaan bezoeken niet altijd dicht bij elkaar in de buurt liggen. We trekken meestal van plaats naar plaats, waar we hier en daar een opdracht zullen vervullen in de vorm van een korte ceremonie. Ik zorg altijd voor een paar teksten en gebeden.
Ik nodig de deelnemer wel uit om zelf ook af en toe een bijdrage te leveren. Vooraf stuur ik hiervoor een extra mail uit naar hen die zich opgegeven hebben. Hierin staat dan om welke opdracht/bijdrage het zou kunnen gaan. Wil je dit echt liever niet? Geen probleem, maar weet dat hier ook deels jouw eigen zielsfrequentie vanuit een vorig leven bij betrokken zijn. Er is een regel: samen uit - samen thuis. Het is dus niet mogelijk om maar een deel van de dag mee te doen! Op 1e locatie stemmen we op elkaar af als we verzameld zijn én op de laatse plek doen we een korte afsluitingsceremonie als dank voor alle Spirits, waaronder de hathors en met name de LeMuriaanse Natuur Spirits voor hun hulp en bijdrage dat alles weer in goede orde weggesluisd, geopend en geactiveerd is.

GEEF JE METEEN OP ZODRA JE HET WEET, waardoor je ruim op tijd vanuit de Maria Tempel in LeMUria voorbereid zal gaan worden, voor jezelf én ter voorbereiding voor het laten ontwaken van jouw eigen LeMUriaanse Zielenfamilie.

Opgave: Maria@sterrenpoort.com

 

 

 

Copyright @ Maria van der Geest 2018